Biletul zilei: România vs Suedia

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
România - Suedia
1
2.45
X
3.20
2
3.30

Ca și celelalte naționale importante tricolorii vor disputa și ei astăzi un meci amical. România va primi la Craiova vizita Suediei care este o națională calificată la Campionatul Mondial din Rusia. Acesta este un meci special deoarece este prima partidă ce va avea loc la Craiova pe noul stadion. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp. Ultima întâlnire direct dintre cele două formații a fost la Campionatul Mondial din anul 1994. Acel meci trebuie uitat de noi deoarece ne-a oprit visul unei semifinale contra Braziliei. Suedezii s-au impus atunci la lovituriel de departajare. Astăzi cu alte generații ambele naționale își doresc o victorie de palmares. Biletul zilei la pariuri sportive online poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile propuse de echipa noastră.

România se află într-o creștere vizibilă sub comanda lui Cosmin Contra, chiar dacă am ratat încă o dată prezența la Campionatul Mondial. Tricolorii se pregătesc în această perioadă pentru Liga Națiunilor competiție ce va debuta la toamnă. Naționala noastră vine după un meic foarte bun făcut în deplasare contra celor din Israel. Jucătorii noștrii au reușit să se impună cu scorul de 2-1 prin golurile marcate de Stanciu și Țucudean. Meciul de astăzi va fi o nouă ocazie pentru Contra să își vadă la lucru proprii elevi. Biletul zilei la pariuri sportive ne a aduce pentru astăzi un pronostic bazat pe un rezultat de egalitate.

Suedia este o națională foarte puternică. Nordicii au reușit calificarea la Mondialul din Rusia după ce au reușit să elimine Italia în urma meciurilor de baraj. Doar priin faptul că au lăsat Italia acasă ne dăm seama de forța nordicilor. În ultimul meci de pregătire suedezii au suferit o înfrângere în fața altei echipe care va merge în Rusia pentru mondial, Chile. Chilienii au învins în Suedia cu scorul de 2-1.  Astăzi ne așteptăm la un meci foarte frumos între două echipe care își vor dori victoria chiar dacă este doar un meci amical. Biletul zilei poate fi o sursă de profit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei pronosticurile de pe Beturi.ro și pe termen lung o să realizezi un profit important.