Biletul zilei: România vs Olanda

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
România - Olanda
1
3.40
X
3.40
2
2.29

Două echipe care nu vor merge în Rusia se vor întâlni în această seară pe Național Arena. România va primi vizita Olandei. După victoria în fața Turciei de la Cluj naționala noastră va întâlni încă un adversar de marcă în fotbalul mondial. Singurul obiectiv pe care îl au cele două echipe este să pregătească viitoarea campania a preliminariilor. Odată prezențe obișnuite la turneele finale acum cele două naționale au mari probleme în obținerea calificărilor. Pe Național Arena se anunță un număr foarte mare de suporteri ceea ce înseamnă că acest joc se va desfășura în condiții prielnice fotbalului spectacol. Biletul zilei la pariuri ne aduce cote foarte generoase pentru acest meci.

România traversează o perioadă foarte bună după ce pe bancă a venit Cosmin Contra. De la venirea acestuia pe banca tehnică tricolorii au înregistrat doar rezultate pozitive. Au obținut două victorii și o remiză. Victoria de la Cluj în fața Turciei ne dă mari speranțe pentru viitor. Jucătorii au arătat o poftă de joc pe care nu am mai văzut-o în ultima perioadă. Trebuie să îi remarcăm pe Budescu și Grozav ca surprize plăcute. Totuși palmaresul în fața Olandei este unul negativ. În 14 întâlniri directe tricolorii au obținut o singură victorie în 2007, la Constanța prin golul lui Goian. Pentru tricolori acest meci se anunță unul dificil care ne prinde foarte bine ținând cont că ne aflăm în reconstrucție. Biletul zilei la pariuri vine pentru acest meci cu o cotă de 3.40.

Olanda și-a deplasat toate vedetele pentru acest meci. Portocala mecanică se află într-o continuă căutare pentru că să nu uităm că au ratat ultimele două turnee finale. Batavii au arătat o formă foarte bună în ultimele meciuri chiar dacă nu au obținut biletele pentru Rusia. În ultimele patru meciuri disputate au obținut tot atâtea victorii.  În ultimele două partide defensiva oaspeților din această seară nu a primit niciun gol ceea ce arată că se află într-un progres continuu. Acest lucru ne face să ne amintim de generațiile care obțineau performațe pentru fotbalul olandez. Pentru astăzi anticipăm un joc închis în care echipele vor avea ca opțiune principală să nu piardă. Pentru biletul zilei vom merge pe un rezultat de egalitate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit importantă pentru noi.