Biletul zilei: România vs Kazakhstan

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
România - Kazakhstan
1
1.23
X
6.00
2
15.00

Antrenor nou, speranțe noi la naționala României. Astăzi de la ora 21:45 pe banca tehnică a României va debuta Cosmin Contra într-o partidă contra Kazakhstanului. Meciul ce se va disputa la Ploiești pe arena Ilie Oană va fi unul așteptat de toți suporterii tricolorilor deoarece viitorul sună bine din declarațiile oficialilor. Acest meci este unul fără miză, mai mult un antrenament cu public deoarece nici una dintre cele două echipe nu mai are șanse să ajungă la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor. Cele două echipe evoluează în grupa E din care mai fac parte Polonia, Muntenegru, Armenia și Danemarca. Ținând cont că astăzi va evolua naționala României, meciul acesta nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

România este favorită să obțină victoria în fațaKazakhstanului. Cosmin Contra își dorește un debut cu dreptul pentru a avea un moral bun pentru meciurile viitoare mult mai importante. În acest moment tricolorii nu mai au nicio șansă pentru calificarea la Campionatul Mondial și sunt clasați pe poziția a patra a grupei cu doar nouă puncte acumulate în opt partide. După acest meci pentru tricolori va urma o deplasare destul de grea pe care o putem numi chiar un prim test pentru noul tehnician, contra echipei Danemarca. Din declarațiile jucătorilor înțelegem că atmosfera este una foarte bună iar Contra a adus un suflu nou la echipă. Sperăm că tricolorii vor beneficia în această seară și de sprijinul necondiționat al suporterilor ce vor fi în tribunele stadionului. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive pentru acest meci este 1.

Kazakhstan vine fără niciun fel de speranță în această deplasare. Oaspeții din această seară sunt ultima clasată în grupă cu doar două puncte strânse în cele opt partide pe care le-a disputat. Punctele au venit în urma nor remize în fața Poloniei și a  României, acest meci poate fi o revanșă pentru naționala noastră. Kazakhstanul este singura echipă din grupă care nu a simțit gustul victoriei în aceste preliminarii. Oaspeții au dezamăgit atât din puncte de vedere ofensiv deoarece au reușit să înscrie doar patru goluri dar și din puncte de vedere defensiv, primind 22 de goluri. Acest meci poate fi jucat pe biletul zilei în combinație cu alte evenimente propuse de noi deoarece sperăm că are șanse de reușită mari. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în condițiile în care mizezi pe ponturile noastre.