Biletul zilei: România vs Finlanda

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
România - Finlanda
1
1.73
X
3.45
2
5.45

Echipa națională a României încheie sezonul cu un meci la Ploiești. Acesta este un meci special deoarece va marca retragerea unuia dintre cei mai importanți portari din istoria naționalei, Bogdan Lobonț. Ajuns la 40 de ani Lobby a ales să se retragă la sfârșitul unui meci al naționalei. Adversara României în acest meci va fi Finlanda. Niciuna dintre cele două echipe nu s-a calificat la Campionatul Mondial, așa că acest meci este unul important pentru palmares dar și pentru pregătirea Ligii Națiunilor care va debuta în această toamnă. Cele două naționale nu s-au mai întâlnit de aproximatic trei ani, atunci când partida s-a încheiat cu scorul de 1-1. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați dacă citiți articolele publicate pe site-ul nostru.

România speră să obțină o victorie în această seară și să încheie sezonul cu fruntea sus. Selecționerul Cosmin Contra încerca să își țină jucătorii motivați și a spus la conferința de presă că el are deja creionat primul 11 pentru meciul din toamnă din Liga Națiunilor. Ne aștetpăm cel puțin ca la startul partidei România să intre cu cei mai buni jucători. Naționala noastră vine după trei victorii în ultimele trei meciuri în care au întâlnit echipe foarte bune. Pentru acest meci ne așteptăm la o victorie a elevilor lui Cosmin Contra. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a naționalei noastre.

Finlanda este o echipă destul de puternică, chiar dacă la prima vedere nu pare. Nordicii pot încurca oricând calculele unei echipe. Finlandezii au fost departe de Campionatul Mondial din Rusia, după ce au încheiat abia pe poziția a cincea grupa din care au făcut parte. Oaspeții partidei de astăzi trec printr-o perioadă foarte bună. Aproximativ de un an nu au mai suferit nici o înfrângere. În acest interval au disputat opt meciuri din care au reușit să câștuge cinci, iar trei s-au terminat la egalitate. Jucătorii noștrii trebuie să ia în serios acest meic deoarece vedem că Finlanda este o echipă mai puternică decât se crede și poate pune problem oricui. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important de pe urma acestei partide. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de noi gratuit iar pe termen lung o să realizezi profit.