Biletul zilei: România vs Chile

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei România vs Chile
România - Chile
1
4.00
X
3.50
2
1.91

Naționala statului Chile se pregătește pentru Cupa Confederațiilor, ce va începe în câteva zile, în timp ce România speră să nu se facă încă o dată de rușine în fața fanilor. Pe Cluj Arena, Chile este favorită să obțină o victorie de palmares în fața noastră. Dacă o să citești analiza noastră în continuare o să găsești multe argumente pentru ca pontul pentru biletul zilei să fie câștigător.

România vine după un eșec dureros cu scorul de 3-1 în Polonia. Practic această înfrângere a năruit speranțele noastre pentru a mai vedea naționala la mondialul din Rusia. În grupa de calificare ,,tricolorii’’ au învins doar pe Armenia. Pentru acest meci jucătorii nu vor mai găsi motivația necesară și vor fi mai mult cu gândul la vacanța ce va urma. Putem spune că jucătorii sunt afectați și de criticile împotriva selecționerului Cristoph Daum, despre care se spune că putea face mult mai mult decât șase puncte. Forma echipei României este una foarte slabă ținând cont că în ultimele 5 meciuri atât amicale cât și de calificare nu a câștigat. Mai mult în aceste meciuri am marcat un singur gol prin Bogdan Stancu în Polonia. Este foarte puțin un singur gol în cinci meciuri dacă ținem cont că ,,generația de aur’’ impresiona prin ofensivă. Astăzi pentru biletul zilei vom merge pe o victorie a chilienilor.

Chile vine după un rezultat de egalitate 1-1 în fața naționalei Rusiei.  La Cluj aștepăm să vedem la lucru vedetele sud-americanilor, Alexis Sanchez și Vidal, care este foarte probabil că vor fi pe teren. Oaspeții sunt mult mai în formă decât naționala noastră pentru că în ultimele 9 meciuri au suferit o singură înfrângere.  Ei vor participa la Cupa Confederațiilor din postura de câștigătoare a Copei America, desfășurată în vara anului trecut. Făcând o comparație, anul trecul România a fost eliminată rușinos de la Euro, iar Chile a câștigat o competiție cu Argentina și Brazilia. Pontul pentru biletul zilei este 2, unde avem o cotă de 1,91. Un alt argument care stă la baza pronosticului nostru este clasamentul FIFA. Chile este pe poziția a patra iar România abia pe locul 46. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă citești analizele și ponturile propuse de specialiștii din echipa noastră.