Biletul zilei: România vs Chile (amical)

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
România - Chile
1
3.40
X
3.30
2
2.20

După întâlnirea e anul trecut, naționala României a acordat revanșa celor din Chile. În ultimul meic direct dintre cele două formații România s-a impus cu scorul de 3-2 în fața celor din Chile. Astăzi cele două naționale se vor întâlni din nou. Partida va avea loc la Graz, deoarece ambele naționale se află în cantonament, pregătind viitoarele competiții. Din nefericire niciuna dintre cele două echipe nu a obținut calificarea la Campionatul Mondial din Rusia. Partida va avea fluierul de start de la ora 18:00 și ne așteptăm la multe goluri și la un rezultat pozitiv din partea fotbaliștiilor noștrii. Pronosticul pentru biletul zilei va fi disponibil doar pe Beturi.ro.

România începe să obțină rezultate din ce în ce mai bune de când Cosmin Contra este pe banca tricolorilor. Din păcate vom privi și acest turneu final doar al televizor. Grupa de calificare am încheiat-o doar pe poziția a patra, fiind destul de departe de primele poziții. Naționala noastră vine după două victorii în ultimele două partide pe care le-am disputat. Ele au fost contra celor din Israel și Danemarca. Cea mai importantă absență din lotul României este cea a lui Vlad Chiricheș, care este accidentat. Ne așteptăm ca tricolorii să facă un meci destul de bun chiar dacă victoria nu va fi de partea noastră. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.20.

Chile va privi și ea de acasă acest Campionat Mondial. Sud-americanii au terminat grupa de calificare doar pe poziția a șasea, prima care nu este calificabilă. Chile chiar dacă a reușit să câștige ultimele două ediții de Copa America, vedem că ei nu sunt calificați la Mondial. Aceste partide pe care chilienii le dispută în această perioadă sunt unele de verificare deoarece deoarece ei vor încerca să testeze mai mulți jucători din propriul lor campionat. Alexis Sanchez cel mai cunoscut fotbalist chilian nu a fost convocat pentru acest meci. Astăzi noi credem că cei din Chile vor avea o motivație în plus deoarece sunt foarte mulți jucători noi care vor dori să demonstreze că merită la echipa națională. Biletul zilei pentru acest meci va merge pe o victorie  a celor din Chile. Atunci când alegem să pariem biletul zilei trebuie să nu ținuem cănt că evoluează echipa favorită ci să vedem cine are cele mai mari șanse la victorie.