Biletul zilei: România vs Armenia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
România - Armenia
1
1.45
X
4.25
2
8.00

Naționala României încă mai speră la calificarea la Campionatul Mondial ce va avea loc vara viitoare în Rusia. Astăzi România va avea un examen prvind rămânerea în cursa calificării în fața naționalei Armeniei. Chiar dacă acest joc poate părea unul destul de ușor nu este deloc așa. Armenia este un adversar imprevizibil care poate pune oricând probleme dacă nu este luat în serios.Adversarele din această seară evoluează în grupa E alături de Polonia, Muntenegru, Danemarca și Kazakhstan. Singura variantă pentru naționala noastră este victoria, orice alt rezultat diminuând drastic șansele noastre de calificare. Pentru biletul zilei vom merge pe un pronostic referitor la o victorie a României.

România vine după o campanie de calificare destul de modestă în care și-a dezamăgit fanii. Tricolorii au acumulat până în acest moment doar șase puncte în clasament ceea ce este foarte puțin dacă ținem cont de așteptările noastre. Deoarece primul loc este deja ocupat de Polonia care are un avantaj liniștitor, noi mai putem spera doar la poziția de baraj în această grupă. Tricolorii au o problemă în ofensivă deoarece în ultimele patru jocuri au înscris un singur gol în înfrângerea cu scorul de 3-1 în fața Poloniei. Ținând cont de atmosfera din ultima perioadă din jurul echipei meciul de astăzi se anunță și mai greu. S-au creeat discuții despre demisia lui Cristoph Daum sau despre neconvocarea unor jucători. Pe biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe o victorie a naționalei noastre.

Armenia vine cu cel mai bun jucător al naționalei Mkhitaryan care a lipit în meciul tur pe care România l-a câștigat cu scorul de 5-0. Oaspeții sunt la egalitate de puncte în clasament cu echipa noastră.  Trebuie să ținem cont că aceste puncte au venit în ultimele trei partide, ei obținând două victorii în aceste jocuri. Formațiile pe care le-au învins sunt Muntenegru și Kazkhstan. Problema armenilor în aceste preliminarii este defensiva deoarece au o medie foarte mare de goluri primite. În cele șase jocuri disputate ei au încasat 14 goluri având o medie de peste două goluri primite pe meci.  Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit. Bilanțul pentru biletul zilei se face la sfârșitul unei perioade mai lungi de timp pentru a vedea dacă este profitabil.