Biletul zilei: România U19 vs Serbia U19

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
România U19 - Serbia U19
1
2.80
X
3.20
2
2.45

În această zi ne pregătim de meciurile naționalelor de seniori. Mâine vom avea parte de primele partide ale naționalelor mari dar până atuncicei care intră în scenă sunt juniorii. Astzăi la Under 19 vor debuta grupele de elită, care sunt preliminarii pentru calificarea la Campionatul European. Naționala României face parte din grupa a patra pe care o și organizează la Buftea și Mogoșoaia. În prima partidă din această grupă vom avea parte de un adversar foarte puternic, Serbia. Din această grupă mai fac parte reprezentativele naționalelor Suediei și Ucrainei. Chiar dacă este fotbal de junioriputem câștiga sume importante și de pe urma acestor partide. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru acest meci o sumă destul de importantă dacă vom câștiga.

România U19 are un avantaj destul e mare, acela că va organiza acest turneu. Micii tricolori au o șansă foarte importantă de a câștiga această grupă și de a  se califica la Campionatul European din Finlanda. Românii l aprima vedere arată foarte frumos pe toate posturile. În poartă aproape sigur va fi Vlad de la FCSB. Alți fotbaliști care au debutat în Liga 1 sunt Mățan, Screciu, Băluță, Drăguș, Dima sau Moruțan. Acestor jucători li se adaugă unii mult mai valoroși ca și Claudiu Micovschi de la Genoa. Marea vedetă a României este Vlad Dragomir care este în echipa celor de la Arsenal și de la care se așteaptă foarte multe astăzi. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a României.

Serbia U19 este una dintre cele mai puternice naționale la această categorie de vârstă. Sârbii au în componență foarte mulți jucători valoroși. Vedeta acestei naționale este Djordje Jovanovic care este cotat deja la un milion de euro și evoluează pentru Partizan Belgrad. Sârbii au înregistrat înfrângeri la fel ca și fotbaliștii noștrii în ultimele două partide disputate. Adversarii noștrii din această seară sunt obișnuiți cu turneele finale la juniori fiind una dintre cele mai puternice națiuni la fotalul juvenil. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Pariază astăzi pe victoria micilor tricolori și o să realizezi un profit important doar cu biletul zilei oferit de site-ul Beturi,ro.