Biletul zilei: AS Roma vs Sahtior Donetsk

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AS Roma - Sahtior Donetsk
1
1.69
X
4.25
2
5.10

Spectacolul din UEFA Champions League revine în această seară. Meciurile ce se vor desfășura în acest mijloc de săptămână sunt decisive pentru calificarea în sferturile de finală. Pe Stadion Olimpico AS Roma va primi vizita celor de la Sahtior Donetsk în meciul retur al optimilor de finală. Partida tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru cei de la Sahtior. Acest meci se anunță unul foarte spectaculos deoarece ambele formații au șanse pentru a obține mult dorita calificare și acest lucru nu poate decât să ne facă fericiți. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de site-ul Beturi.ro.

AS Roma este favorită pentru a obține calificarea în această seară. Gialorosi au nevoie de o victorie cu scorul de 1-0 sau dacă vor marca ambele echipe de o victorie la minim două goluri diferență pentru a obține calificarea direct. În ultimele două partide gazdele partidei din această seară traversează o formă foarte bună. În Serie A ei vin după două meciuri foarte bune în care au obținut victorii foarte importante pentru configurația clasamentului. În urmă cu două etape cei de la AS Roma au învins pe Napoli cu scorul de 4-2. În ultima etapă au învins pe AC Torino tocmai pe această arenă cu scorul de 3-0. Moralul și forma foarte bună a celor de la AS Roma ne va face să mizăm pe o victorie a lor pe biletul zilei la pariuri sportive.

Sahtior Donetsk are un avantaj foarte important după meciul tur. Atunci ucrainienii au făcut un meci foarte bun și la capătul căruia și-au trecut în cont o victorie foarte importantă. Astăzi dacă vor înscrie minim două goluri oaspeții partidei din această seară se vor putea califica și în cazul unei înfrângeri la un gol diferență. Pentru Sahtior poate fi o performanță fantastică dacă se voe califica deoarece ei încă au probleme legate de propriul stadion. Sahtior nu a primit gol în ultimele trei etape disputate în acest an din campionatul Ucrainei. Astăzi ne așteptăm la un joc foarte interesant în care suspansul se va prelungi până în ultimele minute. Biletul zilei ne va aduce pentru acest joc o cotă de 1.69. Pariază și realizează profit doar cu biletul zilei pe termen lung doar cu echipa noastră.