Biletul zilei: AS Roma vs Liverpool

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AS Roma - Liverpool
1
2.60
X
4.05
2
2.55

După calificarea de aseară a Realului În finala de la Kiev, astăzi AS Roma și Liverpool se vor lupta pentru cel de-al doilea loc în finală. Acest meci are o favorită clară la calificare după meciul tur. Liverpool s-a impus cu scorul de 5-2 în Anglia dar totuși italienii sunt o echipă periculoasă care poate furniza în orice moment o surpriză. Meciul tur de pe Anfield a fost unul foarte spectaculos după ce Liverpool a condus cu scorul de 5-0, romanii au revenit și au marcat de două ori, lucru care ne-a asigurat și pentru această seară un joc superb. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important după partida de astăzi.

AS Roma este surpriza plăcută din această competiție. Aproape nimeni nu îi vedea pe romani în semifinalele UEFA Champions League. În traseul lor până în această fază a competiției cei de la AS Roma au trecut de Shakhtior donetsk pentru ca în sferturile de finală să treacă de Barcelona. În meciul cu Barca au pierdut cu 4-1 în tur pentru ca pe Olimpico să îi învingă pe catalani cu scorul de 3-0. Pe propriul stadion cei de la Roma au o forță de revenire fantastică. În această seară ei sunt obligați să câștige la cel puțin trei goluri. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la AS Roma.

Liverpool mai are 90 de minute până la finala de la Kiev. Ei sunt cu un pas acolo. Mohamed Salah este marea speranță a cormoranilor care practic a tras echipa în acest sezon. Chiar dacă Liverpool este marea favorită la calificare, pe ei îi așteaptă un meci foarte greu în această seară, lucru despre care atrăgea atenția și Jurgen Klopp la conferința de presă. Liverpool vine după un 0-0 în Premier League contra celor de la Stoke dar în acel meci au odihnit mai mulți jucători care vor duce astăzi greul. Oclade-Chamberlain, Matip, Gomez Emre Can și Lallana vor lipsi din echipa englezilor pentru partida din această seară. Noi astăzi, vom miza pe o victorie a celor de la AS Roma dar credem că se vor califica cei de la Liverpool. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei și după o perioadă mai lungă de timp o să realizezi profit. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de echipa noastră.