Biletul zilei: AS Roma vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AS Roma - Juventus
1
2.70
X
2.90
2
2.95

Derby de titlu în Serie A. Juventus se va deplasa pe Stadio Olimpico pentru dery-ul contra celor de la AS Roma. Acesta este unul dintre cele mai dificile meciuri ale celor de la Juventus. Cu o victoria în această seară cei de la Juventus vor putea începe începe sărbătoarea pentru câștigarea titlului de campioană. În ultimele patru meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de echipa gazdă la momentul partidei. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte interesant între ultimele două reprezentante ale Italiei în cupele europene în acest sezon. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați dacă citiți articolele noastre.

AS Roma este sigură de prezența în viitorul sezon al UEFA Champions League. Romanii au fost foarte aproape de finala UEFA Champions League. Ei au eliminați de către cei de la Liverpool. AS Roma în Serie A ocupă poziția a treia a clasamentului după ce au acumulat 73 în acest sezon. Forma de moment a romanilor este una foarte bună deoarece vin după ce au reușit să câștige ultimele patru meciuri. Pe teren propriu romanii în acest sezon. Într-un clasament al meciurilor din fața propriilor suporteri cei de la AS Roma ocupă poziția a cincea. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.95.

Juventus are șanse foarte mari de a reuși să câștige titlul. Bianconerii sunt pe prima poziția poziție a clasamentului. Oaspeții partidei de astăzi au acumulat în acest sezon 91 de puncte. Eii au un avans de șase puncte față de cei de la Napoli. Pe acest stadion cei de la Juventus au reușit să câștige Cupa Italiei după finala câștigată în fața celor de la AC Milan cu scorul de 4-0. Despre cei de la Juventus  putem spune că au dominat acest sezon. Juventus are cel mai bun atac din Serie A. Ei au reușit să marcheze în acest sezon 84 de goluri. Defensiva celor de la Juventus au și cea mai bună defensivă. Oaspeții partidei de astăzi au primit doar 23  de goluri în acest sezon. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre în fiecare zi. Pariază și câștigă cu biletul zilei alături de echipa noastră în fiecare etapă din cele mai puternice campionate.