Biletul zilei: AS Roma vs Chelsea

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Roma
AS Roma - Chelsea
1
2.72
X
3.50
2
2.70

Șocul acestei seri din UEFA Champions League se va desfășura la Roma. Partida în care AS Roma va primi vizita echipei Chelsea pare a fi cea mai echilibrată și interesantă din această seară. Aceast meci face parte din a patra etapă a fazei grupelor și prima a returului. În mecul tur disputat la Londra acum două săptămâni cele două formații au remizat într-un spectaculos 3-3. AS Roma și Chelsea ocupă primele două locuri în grupa C fiind despărțite de doar două puncte. În această grupă alături de aceste două formații mai evoluează Atletico Madrid și Qarabag. O victorie astăzi ar putea însemna un pas important spre optimile de finală din UEFA Champions League. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă destul de mare dar este nevoie să citiți acest articol pentru a afla pontul.

AS Roma se află într-o formă foarte bună din punct de vedere al rezultatelor. Pentru moment în UEFA Champions League ocupă poziția a treia a grupei cu cinci puncte acumulate.  Punctele au venit în urma victoriei cu Qarabag și a remizelor în fața celro de la Chelsea și Atletico. După remiza de la Londra romanii au disputant trei jocuri în Serie A pe care le-au câștigat cu scorul de 1-0. Pe Olimpico gazdele de astăzi au suferit o singură înfrângere în ultimele șase meciuri. Acest lucru arată că Olimpico este o adevărată fortăreață și este foarte greu să câștigi acolo. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.72.

Chelsea nu mai are rezultatele din sezonul trecut. Acum a sosit momentul ca Antonio Conte să înfrunte o echipă din țara natală, Italia. În această săptămână au existat zvonuri că tehnicianul oaspeților ar putea fi înlocuit  Carlo Ancelotti, dar aceste știri s-au dovedit a fi false. Chiar dacă în această grupă albaștrii sunt lideri cu șapte puncte astăzi nu sunt favoriți clar la cele trei puncte. În Premier League cei de la Chelsea ocupă poziția a patra a clasamentului.  La fel ca AS Roma și cei de la Chelsea au obținut victorii în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile. O să mizăm pe o victorie a gazdelor pe biletul zilei deoarece în acest sezon au arătat o organizare defensivă mult mai bună. Dzeko este principalul marcator al formației gazde și jucătorul care sperăm că ne va aduce câștig cu biletul zilei.