Biletul zilei: AS Roma vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

AS Roma - Barcelona
1
5.15
X
4.30
2
1.66

Spectacolul din UEFA Champions League se întoarce după doar o săptămână. La mijlocul săptămânii trecute s-au disputant manșele tur ale sferturilor de finală, urmând ca în această săptămână să fie programate meciurile retur. Unul dintre meciurile foarte spectaculoase la care vom asista astăzi este întâlnirea de pe Olimpico din Roma în care AS Roma va primi vizita Barcelonei. Acest meci se anunță unul foarte interesant. Meciul tur disputant săptămâna trecută s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru Barca. Acest sert de finală este deja decis putem spune deoarece pentru AS Roma va fi foarte greu. Romanii trebuie să obțină o victorie la minim tre goluri diferență ceea ce este foarte greu. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă ți cont de propunerile noastre.

AS Roma a avut un traseu European destul de bun în acest sezon dar din păcate acum întâlnește cel mai puternic adversar.  Gazdele partidei de astăzi au șanse foarte mici de calificare mai ales că în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile nu au reușit să câștige. În optimile de finală ale UEFA Champions League cei de la AS Roma au trecut de Shakhtar Donetsk la capătul unei duble foarte echilibrate.  Chiar dacă în meciul tur, gazdele de astăzi au jucat bine cele două autogoluri au contriuit decisiv la eliminarea celor de la Roma din competiție. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.66.

Barcelona este cu un picior în semifinalele UEFA Champions League și putem spune că își alteaptă viitoarea adversară. În optimile de finală catalanii au trecut de Chelsea după 1-1 la Londra și 3-0 în meciul de pe Camp nou. Avantajul de trei goluri pe care îl au acum cei de la Barca va fi cu siguranță deajuns pentru a se califica. În acest an Barca a suferit o singură înfrângere în Cupa Spaniei. Astăzi așteptăm să vedem ce va ma inventa Leo Messi, cel mai bun fotbalist din lume. Biletul zilei va merge pe o victorie a Barcelonei și în acest meci retur deoarece sunt echipa care este mult mai valoroasă din toate punctele de vedere. Barca este una dintre favoritele la marele trofeu în acest sezon astfel că nu își va permite să fie eliminată în această fază a competitției. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a Barcelonei.