Biletul zilei: AS Roma vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AS Roma - Athletico Madrid
1
2.95
X
3.25
2
2.65

Așteptarea a luat sfârșit iar partidele din UEFA Champions League ne vor delecta cu fotbal spectaculos la mijlocul săptămânii. Unul dintre meciurile ce ține capul de afiș al primei seri sin acest nou sezon este întâlnirea de la Roma unde AS Roma va primi vizita echipei Atletico Madrid. Cele două adversare de astăzi fac parte din grupa C din care mai fac parte Chelsea și Qarabaq. Lupta pentru primele două poziții se anunță a fi una foarte dură iar orice punct se pare că va conta foarte mult. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi câștigător dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră de specialiști.

AS Roma revine în UEFA Champions League după ce în sezonul trecut a lipsit. Romanii pornesc cu vise mărețe și  dornici de a reliza performanțe cât mai bune. Gazdele de astăzi au disputant doar două partide în Serie A în acest sezon. Rezultatele nu au fost cele pe care și le doreau. Au obținut o victorie în fața Atalantei dar și o înfrângere în fața Interului pe propriul teren. Pentru Roma este primul sezon în care nu va evolua Francesco Totii. Pentru biletul zilei la pariuri sportive din această seară nu vom miza pe o victorie a echipei gazdă deoarece șansele de câștig ar fi destul de mici.

Athletico Madrid pornește din postura de echipă favorită pentru cele trei puncte în acest joc de debut al grupelor UEFA Champions League. Experiența acumulată în sezoanele trecute de echipa lui Diego ,, Cholo’’ Simeone poate fi hotărâtoare. Nici Athletico nu a avut parte de un start de sezon așa cum își dorea în La Liga. După trei etape oaspeții de astăzi au obținut doar cinci puncte. Ceea ce este important este faptul că Athletici nu a cu noscut gustul înfrângerii în acest debut de sezon. Pentru partida din această seară oaspeții nu au absenți importanți putând alinia cel mai bun prim 11. Conform statisticii și a intuiției trebuie să profităm de cta foarte mare pe care o au spaniolii. Pe biletul zilei vom alege pronosticul 2 unde avem o cotă de 2.65. Această cotă ne poat eaduce un câștig destul de consistent pe biletul zilei deoarece o putem juca în format single pentru a ne crește șansele de reușită.