Biletul zilei: AS Roma vs AC Torino

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AS Roma - AC Torino
1
1.71
X
3.95
2
4.60

Serie A revin cu meciurile spectaculoase. Anticipăm un joc foarte interesant în unul din cele mai așteptate jocuri ale acestei  runde. Pe Stadio Olimpico, AS Roma va primi vizita celor de la AC Torino. Chiar dacă între cele două echipe este o diferență destul de maremeciul de astăzi este deschis oricărui rezultat. Jocul de astăzi va deschide runda cu numărul 28-a a campionatului Italiei. În patru dintre ultimele cinci meciuri directe am asistat la cel puți trei goluri, lucru la care sperăm să asistăm și astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de mare în care noi ne punem mari speranțe că va fi una câștigătoare.

AS Roma este favorită să câștige cele trei puncte în această seară. Romanii sunt pe poziția a treia a clasamentului după ce până acum în acest sezon au reușit să acumuleze 53 de puncte. Obiectivul gazdelor de astăzi este să ocupe poziția a treia deoarece la primele două locuri nu mai poate spera. În ultima etapă au obținut o victorie foarte importantă pe terenul celor de la Napoli cu scorul de 4-2. Gazdele acestui meci nu se vor putea baza pe patru jucători foarte importanți pentru echipă. Dzeko, Fazio, Karsdorp și Pellegrini nu vor putea evolua astăzi în acest meci. AS Roma se pregătește pentru returul din UEFA Champions League împotrivaechipei din Ucraina  Sahtior Donetsk.  Biletul zilei la pariuri ve merge pe victoria celor de la AS Roma în această seară.

Torino speră la obținerea a cel puțin un punct în această seară. Torinezii sunt pe poziția a noua a clasamentului după de au obținut până în acest moment 36 de puncte. Torino nu traversează o formă foarte bună. Ei vin după două înfrângeri suferite în ultimele două partide. În acest sezon oaspeții putem spune că sunt campioana egalurilor, obținând nu mai puțin de 12 astfel de rezultate. În deplasare în acest sezon au obținut doar 16 puncte. Ținând cont că pe Olimpico se câștogă foarte greu, meciul se anunță unul foarte dificil pentru Torino. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi. Pariază și câștgă în fiecare zi doar cu biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro.