Biletul zilei: AS Roma vs AC Milan

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AS Roma - AC Milan
1
1.85
X
3.60
2
4.10

Derby-urile din Serie A continuă. În această seară avem programat un meci care ne va ține foarte aproape de micul ecran. Pe Olimpico, AS Roma va primi vizita unei mari rivale, AC Milan. În clasamentul din acest sezon din Serie A între cele două echipe este o diferență destul de mare. Acest lucru ne face să credem că acem o favorită clară în acest meci, dar ținând cont că este un derby putem spune că forțele se egalează cât de cât. Avantajul moral în acest meci este de partea romanilor deoarece vin după patru victorii în ultimele patru meciuri directe. Biletul zilei  la pariuri sportive ne poate aduce profit zi de zi.

AS Roma face un sezon destul de bun și este în luptă pentru poziția a treia a clasamentului. O victorie în această seară i-ar urca pe cei de la AS Roma pe poziția a treia. Până în acest moment gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze 50 de puncte. Forma de moment pe care o traversează gazdele este una de vis. Ei vin după trei victorii în ultimele trei etape disputate. Totuși în această săptămână ei au suferit o înfrângere în optimile de finală ale UEFA Champions League în deplasare contra celor de la Sahtior Donetsk. Pentru acest meci AS Roma este favorită și noi pe biletul zilei la parirui sportive vom mecrge pe o victorie a lor.

AC Milan nu face deloc un sezon așa cum se anunța în vară și cum își doreau suporterii echipei. Cu 41 de puncte acumulate milanezii sunt abia pe poziția a șaptea a clasamentului. Totuși se pare că Gatusso, tehnicianul gazdelor a reușit să îi aducă într-o formă bună. În ultimele cinci etape disputate au reușit să acumuleze patru victorii și un rezultat de egalitate. Dacă nu aveau această creștere de formă erau mult mai joc în clasament. La mijlocul acestei săptămâni ross-nerrii au avut un meci destul de ușor contra celor de la Ludogorets pe care au reușit că îi învingă cu scorul de 1-0. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și la sfârșitul unei perioade mai lungi o să realizezi profit doar cu biletul zilei.