Biletul zilei: Roger Federer vs Alexander Zverev

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Roger Federer - Alexander Zverev
1
1.23
X
2
4.25

Turneul Campionilor de la Londra ne oferă în fiecare zi meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Astăzi în grupa denumită Boris Becker se vor întâlni la fileu doi dintre cei mai în formă jucători ai sezonului, Roger Federer și Alexander Zverev. Cei doi adversari din această seară se află pe primele două poziții în această grupă reușind să câștige primul meci de la acest turneu. Din această grupă alături de cei doi mai fac parte Marin Cilic și Jack Sock. Un asemenea meci nu are cum să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri.

Roger Federer este unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut tenisul. Elvețianul, ajuns la 36 de ani se află într-o formă de vis. Federer a obținut două titluri de Grand Slam (Australian Open și Wimbledon), trei titluri de Masters 1000 și două titluri ATP.  În primul meci de la acest turneu elvețianul a trecut fără prea mari emoții de Jack Sock în minimum de seturi cu 2-0. Primul serviciu a fost unul perfect pentru elvețian cu un procentaj de 90% și în plus adversarul său nu a avut nicio minge de break.  La forma pe care o arată Roger în acest sezon își poate domina orice adversar, lucru foarte probabil și astăzi. Biletul zilei la pariuri va avea un pont pe o victorie a lui Federer.

Zverev este puștiul minune al tenisului mondial. Puștiul de 20 de ani a reușit să câștige cinci titluri în acest sezon dintre care două au fost de Masters 1000. Neamțul a reușit în acest an să pătrundă pentru prima oară în TOP 10  iar acum este al treilea jucători al lumii. În primul meci de la Londra el l-a învins pe Marin Cilic cu 2-1 la seturi. Cu 81% procentajul pe primul serviciu s-a impus clar în fața lui Cilic.  În duelurile directe Federer – Zverev scorul este 2-2, fiind unul dintre puținii jucători în fața căruia elvețianul nu are un bilanț favorabil. Biletul zilei la tenis ne poate aduce câștiguri importante. Tot ceea ce trebuie să faci este să pariezi cât mai mult pe ponturile oferite de noi pentru biletul zilei.