Biletul zilei: Rijeka vs TNS

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Rijeka vs TNS
Rijeka - TNS
1
1.07
X
9.00
2
41.00

Cu cât trece timpul grupele UEFA Champions League sunt tot mai aproape pentru echipele participante. În această zi se vor juca patru partide din cea mai puternica întrecere intercluburi. Noi pentru biletul zilei la pariuri sportive am ales una dintre cele mai importante și interesante meciuri ce se vor disputa astăzi. Partida aleasă este cea dintre Rijeka și The New Saints ce se va disputa cu ocazia manșei tur din cel de-al doilea tur al UEFA Champions League. Sperăm să asistăm la un joc frumos în care echipa croată pornește clar favorită la victorie și la calificarea mai departe.

Rijeka este calificată direct în turul doi din cauza coeficientului de țară superior. Gazdele au obținut participarea în UEFA Champions League din postura de campioană a Croației. Cei de la Rijeka au câștigat campionatul surprinzător în fața echipei Dinamo Zagreb cu două puncte avans la finalul sezonului. Gazdele de astăzi au câștigat și Cupa Croației într-o finală tot cu Dinamo Zagreb. La umărul performanței de anul trecut a pus umărul și românul Florentin Matei care a făcut parte din lotul gazdelor. În partidele de pregătire pentru acest sezon cei de la Rijeka au susținut patru jocuri amicale. Chiar dacă au fost doar meciuri amicale ei au obținut trei victorii și au încheiat un singur meci la egalitate. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe o victorie clară a gazdelor.

The New Saints pornește din start cu șansa a doua atât în acest meci cât și la calificarea în turul următor. TNS este campioana din Țara Galilor. Chiar dacă au jucători foarte buni la nivel de națională la echipe de club situația nu este cea mai bună. Galezii au fost nevoiți să evolueze și în turul întâi al acestei întreceri. Ei au reușit să îi elimine pe cei de la FC Europa la capătul unei duble foarte grea. În cea de-a doua manșă a fost nevoie de prelungiri, iar cei de la TNS au înscris golul calificării în minutul 104. Pentru biletul zilei mizăm că această dublă va fi capătul celor de la TNS în UEFA Champions League. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.