Biletul zilei: Rijeka vs Olympiakos

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Rijeka - Olympiakos
1
2.70
X
3.60
2
2.70

Echipele mai au un singur pas până la marele vis, grupele UEFA Champions League. Rijeka va primi astăzi de la ora 21:45 vizita echipei Olympiakos pentru a se lupta pentru un singur loc în UEFA Champions League. Acest joc este decisiv dar va porni de la scorul de 2-1 pentru Olympiakos, rezultat înregistrat la sfârșitul manșei tur dintre cele două echipe. Partida de astăzi va conta pentru manșa retur a play-off-ului UEFA Champions League. Am ales să analizăm acest pentru biletul zilei la pariuri sportive online deoarece anticipăm că suspansul ne va ține aproape de televizor până în ultimele clipe ale jocului. Miza acestei partide este una imensă atât pe plan sportiv dar și de ordin financiar.

Rijeka este campioana surpriză a sezonului trecut din Croația. Gazdele de astăzi au evoluat foarte bine pe plan european în acest sezon. În turul secund al acestei competiții Rijeka a eliminat echipa The New Saints, așa cum era de așteptat după două victorii clare. În turul al treilea al UEFA Champions League au produs surpriza și s-au calificat în fața echipei Red Bull Salzburg datorită unui gol înscris în deplasare. În week-end Rijeka a obținut o victorie în fața echipei Lok. Zagreb și a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive. Actorul principal al acestui meci a fost Florentin Matei care a ratat un penalty dar a și înscris golul decisiv în prelungirile meciului. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive online este 1.

Olympiakos are de apărat avantajul câștigat după primul meci. Grecii au avut un parcurs foarte bun în acest început de sezon pe plan european. În turul trei preliminar al UEFA Champions League, Olympiakos a eliminat pe Partizan după ce au câștigat cu scorul de 3-1 în deplasare și au remizat cu scorul de 2-2 pe propriul teren. În sezonul din Grecia s-a disputat o singură etapă. Olympiakos a obținut o victorie clară cu scorul de 4-1 în fața echipei AEL Larissa. Astăzi vom asista la o partidă în care ambele formații au șanse la calificare dar care au și spectatori fanatici și care își încurajează echipa în orice moment. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă ții cont de ponturile noastre. Biletul zilei trebuie gândit foarte mult înainte de a fi plasat.