Biletul zilei: Rennes vs Monaco

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Rennes vs Monaco
Rennes - Monaco
1
3.55
X
3.45
2
2.05

 

Pentru biletul zilei vom merge astăzi în Franţa. Aici vom avea o partidă foarte interesantă între Rennes şi AS Monaco. Aici campionatul este deja decis, locurile ce duc în ligi europene sunt de neatacat cu excepţia locului 5 pe care se află Maseille. Confruntarea pe care vom miza pe biletul zilei va avea loc în această seară, de la ora 22:00, pe stadionul celor de la Rennes, Roazhon Park. Meciul va putea fi urmărit şi în direct pe canalele de televiziune.

Monaco, alegerea noastră pentru biletul zilei are o cotă de aproximativ 2.05 la casele de pariuri. Ea este deja campioană în Franţa, cu o etapă înaintea finalului de sezon, după ce a învins-o pe St. Etienne, miercurea trecută, cu scorul de 2 la 0. După ce a fost eliminată în urmă cu 2 săptămâni din semifinalele UEFA Champions League de către Juventus Torino, aceştia s-au axat pe câştigarea campionatului. Echipa din principat numără în acest moment 11 victorii consecutive în campionat şi speră să o obţină pe a 12-a în această seară împotriva lui Rennes. Tot ei deţin titlul de cea mai ofensivă echipă din Franţa în acest an, având 104 goluri înscrise în 37 de partide, asta însemnând în medie peste 2.5 goluri per meci.

Rennes se situează în momentul de faţă pe locul 9. Aceştia au reuşit să acumuleze până înainte de ultima etapă , 50 de puncte. Este echipa cu cele mai multe egaluri, 14 la număr, egalată în acest top doar de St. Etienne. Deşi se poziţionează în partea superioară a clasamentului, Rennes are a 3-a cea mai slabă ofensivă din Ligue 1, înscriind doar de 34 de ori în 37 de partide, de 3 ori mai puţine decât adversara sa din această seară. În partida de astăzi vom paria pe biletul zilei în favoare echipei care este clar favorită să câştige, AS Monaco.