Biletul zilei: Red Bull Salzburg vs Olympique Marseille

Recomandarea noastră: 1

Red Bull Salzburg - Olympique Marseille
1
2.07
X
3.60
2
3.60

Finala UEFA Europa League este tot mai aproape. Echipele își doresc cu ardoare să ajungă acolo. În această seară vom afla cele două formații care vor ajunge în marea finală. Red Bull Salzburg va primi vizita celor de la Olympique Marseille în retiurul semifinalelor și au ca obiectiv întoarcerea rezultatului din tur și să obțină calificarea. Meciul de la Marsillia s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru cei de la OM. Astăzi ne va aștepta un joc foarte interesant în care ambele echipe vor face totul pentru a reuși să se califice și să joace cu trofeul pe masă. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce pentru astăzi un câștig destul de mare.

Red Bull Salzburg este obligată să câștige în această seară. Austriecii au de surmontat un deficit de două goluri ceea ce este destul de greu. Ceea ce este foarte important pentru ei, este faptul că nu vor avea niciun jucător indisponibil. Traseul lor până în această fază a competiției a fost unul destul de greu. Ei au trecut de Real Sociedad, Borussia Dortmund și Lazio. În niciuna dintre aceste duble gazdele partidei de astăzi nu au plecat din postura de favorite. Chiar dacă trebuie să câștige la cel puțin două goluri și să nu primească, cei de la Salzburg au șansa lor și trebuie să profite de ea. Biletul zilei la pariuri sportive ne va duce pentru meciul de astăzi o cotă de 2.07.

Olympique Marseille a luat o opțiune importantă pentru calificarea în finala competiției. Puetem spune că francezii sunt cu un picior acolo dar totuși mai au de trecut un meci care este destul de dificil. Ceel două goluri pe care le au avantaj după meciul tur le pot fi decisive. Oaspeții partidei de astzi au avut un traseu puțin mai ușor la prima vedere. În această primăvară au trecut de Braga, Athletic Bilbao și de Red Bull Leipzig. Astăzi cu siguranță vor fi încurajați de foarte mulți fani. Am ales pentru biletul zilei să mergem pe o victorie a celor de la Red Bull Leipzig deoarece sunt echipa care evoluează acasă și sunt obligați să joace la victorie. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.b