Biletul zilei: Red Bull Salzburg vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Red Bull Salzburg - Borussia Dortmund
1
3.00
X
3.70
2
2.30

După ce aseară am asistat la spectacolul din UEFA Champions League, acum este rândul ca UEFA Europa League să ne prezinte meciuri foarte spectaculoase. În această seară se vor desfășura meciurile retur din optimile de finală. Vom afla echipele care vor rămâne în cursă spre marele trofeu. Un meci foarte interesant este partida dintre Red Bull Salzburg și Borussia Dortmund. Meciul tur disputat la Dortmund s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru cei de la Salzburg. Pentru partida de astăzi ne așteptăm la o revanșă din partea nemților care vor încerca să obțină victoria și poate calificarea mai departe în competiție. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte bună pentru acest meci.

Red Bull Salzburg este favorită la calificare după rezultatul meciului tur. Atunci gazdele partidei din această seară au obținut un succes foarte important. În șaisprezecimile de finală cei de la Salzburg i-au eliminat surprinzător pe Real Sociedad. În acest an formația gazdă traversează o perioadă foarte bună. Doar două rezultate de egalitate au înregistrat în partidele disputate în toate competițiile în 2018. Ceea ce este foarte important este că nu au înregistrat nicio înfrângere. Pentru gazde ]n acest meci nu va lipsi niciun jucător de la aceatsă partidă, un alt lucru foarte important. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 2.30 pentru jocul de astăzi.

Borussia Dortmund încă speră la calificare chiar dacă p eteren propriu a fost învinsă. Nemții au nevoie de o victorie la două goluri dar și la un gol le poate fi deajuns dacă se va înscrie de două ori în partida de astăzi. Oaspeții de astăzi vin după un succes pe teren propriu în Bundesliga cu scorul de 3-2. Astfel putem spune că au un moral destul de bun pentru partida din UEFA Europa League. Kagawa, Rode și Yarmolenko nu vor putea evolua astăzi deoarece sunt indisponibili. Dacă Dortmund se va califica la sfârșitul acestei partide va fi una dintre candidatele importante la mareel trofeu. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Noi astăzi am mers pe o victorie a celor de la Borussia Dortmund pe biletul zilei pentru că noi credem că este echipa mult mai valoroasă.