Biletul zilei: Red Bull Leipzig vs Zenit Sankt Petersburg

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Red Bull Leipzig - Zenit Sankt Petersburg
1
1.68
X
3.80
2
5.50

După spectacolul serilor trecute din UEFA Champions League, astăzi a venit rândul ca UEFA Europa League să ne ofere meciuri foarte spectaculoase. Această competiție a ajuns în faza optimilor de finală și toate echipele rămase în competiție se pot gândi la marele trofeu. Astăzi un meci care ne-a atras atenția este întâlnirea în care Red Bull Leipzig va primi vizita rușilor de la Zenit Sankt Petersburg. Acest meci se anunță unul spectaculos la prima vedere deoarece ambele echipe sunt foarte puternice. Manșa tur este foarte importantă pentru că aici echipele își pot asigura un avantaj pentru meciul retur. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Red Bull Leipzig a produs surpriza în șaisprezecimile de finală și a eliminate pe Napoli. După au câștigat în Italia, nemții au pierdut pe teren propriu dar s-au calificat după ce au marcat mai multe goluri în deplasare. Gazdele partidei din această seară nu traversează o formă tocmai bună. Ei vin după patru meciuri în care nu au reușit să își treacă în cont victoria. Din cauza ultimilor rezultate au coborât pe poziția a șasea a clasamentului. Nu trebuie să uităm faptul că în sezonul trecut au terminat pe poziția a doua a clasamentului. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.80

Zenit Sankt Petersburg au ajuns în această fază a competiției după ce au trecut de Celtic. După o înfrâmgere cu scorul de 1-0 în Scoția au în întors scorul pe propriul teren și s-au impus cu scorul de 3-0. În ultima etapă din campionatul Rusiei și singura desfășurată în acest an, Zenit a remizat scor 0-0 cu Amkar Perm. Paredes este singurul absent al oaspeților pentru jocul din această seară. Zenit poate profita de forma mai puțin bună a celor de la Leipzig și poate obține un rezultat care să le ofere prima șansă pentri meciul retur ce se va disputa în Rusia. Biletul zilei pentru acest meci va merge pe un rezultat de egalitate deoarece trebuie să ținem con că se întâlnesc două echipe care nu traversează o formă foarte bună. Credem noi că vor încerca prima dată să nu primească gol și după să marcheze astfel că în opinia noastră o remiză este cea mai indicată pe biletul zilei.