Biletul zilei: Red Bull Leipzig vs Schalke 04

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Red Bull Leipzig - Schalke 04
1
2.08
X
3.45
2
3.55

Prima etapă  a returului din Bundesliga continuă cu meciuri foarte intreesante. După ce aseară am văzut specatcol în întâlnirea dintre Bayer Leverkusen și Bayern Munchen, astăzi anticipăm un meci frumos în cadrul întâlnirii dintre Red Bull Leipzig și Schalke. Sezonul trecul cei de la Leipzig au terminat pe poziția secundă campionatul iar acum cei de la Schalke sunt pe locul al doilea al clasamentului. La sfărșitul anului trecut cele două echipe au traversat forme diferite dar lucrurile se pot schimba astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un profit important de pe urma acestui meci deoarece putem beneficia de cote mari.

Red Bull Salzburg este în acest moment pe poziția a cincea a clasamnetului. Cu o victorie astăzi pot ajunge chiar și pe locul secund care este ocupat chiar de adversara de astăzi. În ultimele patru meciuri disputate înainte de pauză gazdele partidei din această seară nu au reușit să își treacă în cont decât două puncte. În singura partidă amicală disputată înaintea începerii returului cei de la Leipzig au învins pe Dugla Praga cu scorul de 2-0. Chiar dacă în ultimele două meciuri disputate în fața propriilor suporteri nu au reușit să își treacă în cont decât un punct astăzi își pot trece în cont o victorie. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea ca pont un rezultat de egalitate în acest meci.

Schalke traversează un sezon cum nu a avut în ultima perioadă. Așa cum am spus oaspeții încep returul de pe poziția a doua a clasamnetului. Ei au reușit să acumuleze 30 de puncte. Chiar dacă în urma lor sunt foarte multe echipe urmăritoare, cei de la Schalke pot spera că vot obține acest loc și la sfârșitul sezonului. În deplasare oaspeții de astăzi vin după trei rezultate de egalitate în ultimele trei partide. Singurul absent al acestei partide va fi Insua, așa că avem toate șansele să asistă la un meci deosebit de spectaculos. Pentru biletul zilei am ales un rezultat de egalitate deoarece noi considerăm că se vor întâlni două echipe foarte puternice ărora le va fi greu să se distanțeze pe tabelă. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticul oferit de echipa noastră.