Biletul zilei: Red Bull Leipzig vs Olympique Marseille

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Red Bull Leipzig - Olympique Marseille
1
1.70
X
3.95
2
5.10

După ce în serile trecute am asistat la spectacolul din UEFA Champions Legaue, acum e rândul competiției UEFA Europa League să ne delecteze cu un spectacol foarte frumos. În această seară sunt programate sferturile de finală din UEFA Europa League. Sunt patru partide deosebit de interesante, deoarece meciurile se anunță unele foarte echilibrate și deschise oricărui rezultat. Astăzi an ales mai multe meciuri pentru a oferi un pronostic pentru biletul zilei la pariuri sportive online. Red Bull Leipzig și Olympique Marseille este unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale acestei seri.

Red Bull Leipzig este echipa care a terminat pe poziția a doua în sezonul trecut din Bundesliga. În această primăvară din UEFA Europa League nemții au făcut meciuri foarte bune. În șaisprezecimile d efinală au eliminat pe cei de la Napoli. În optimile de finală au trecut de cei de la Zenit Sankt Petersburg după ce au câștigat cu 2-1 pe acest teren și în Rusia au egalat cu scorul de 1-1. Gazdele partidei din această seară se află într-o creștere vizibilă de formă în ultima perioadă. În  ultimele șase partide nu au suferit nicio înfrângere, timp în care au reușit trei victorii și trei rezultate de egalitate. Astăzi Leipzig este favorită pentru a obține un rezultat bun care să le ofere prima șansă pentru partida retur. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă de 1.70 pentru meciul din aceatsă seară.

Olympique Marseille are nevoie de un rezultat bun deoarece returul de pe propriul stadion se anunță unul în care suporterii îi vor sprijini foarte mult. În primăvara de UEFA Europa League Olympique Marseille nu a întâlnit adversari foarte puternici. În șaisprezecimile de finală au eliminat pe portughezii de la Braga pentru ca în optimi să treacă de cei de la Athletic Bilbao. În ultima etapă din Ligue 1 oaspeții partidei de astăzi au învins cu scorul de 2-1 pe cei de la Dijon astfel că au un moral bun pentru acest meci. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile propuse de echipa noastră. Pariază în fiecare zi biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro și o să realizezi profit pe termen lun doar cu noi.