Biletul zilei: Red Bull Leipzig vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Red Bull Leipzig - CSU Craiova
1
1.08
X
9.50
2
25.00

Leii din Bănie își măsoară puterile cu echipe de top. Anul trecut au jucat în UEFA Europa League în fața celor de la AC Milan, iar acum vor disputa o dublă manșă contra celor de la Red Bull Leipzig. Meciul acesta este programat să înceapă de la ora 19:30. Acest meci are o favorită clară la victorie dar noi sperăm că oltenii vor avea puterea să schimbe calculele hârtiei. Echipa care se va califica la sfârșitul acestei duble va întâlni câștigătoarea dintre Zorya și Braga, în play-off. Acest meci va stârni interesul multor români pentru a vedea la ce nivel se află CSU Craiova și cât mai are de muncit pentru a se lupta cu forțele Europei. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

Red Bull Leipzig pornește ca favorită în acest meci dar și în această dublă, pentru a se califica. Gazdele partidei de astăzi au încheiat sezonul trecut din Bundesliga pe poziția a șasea, dar au fost la dor două puncte diferență de locul al treilea. Ei au dovedit că sunt o echipă foarte puternică. În această vară au disputat cinci meciuri amicale în care au obținut doar două victorii, dar motivația în acele meciuri nu a fost una mare. În turul al doilea al preliminariilor UEFA Europa League, gazdele partidei de astăzi au trecut cu scorul de 5-1 la general de cei de la Hacken. Un dezavantaj al lor poate fi acela că Bundesliga nu a început și nu au ritmul meciurilor oficiale. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.08.

CSU Craiova nu se regăsește în acest sezon și evoluează destul de slab pentru pretențiile ei. În cele patru meciuri oficiale disputate de ei în acest sezon nu au obținut nici uun succes. Două rezultate de egalitate și două înfrângeri este bilanțul lor. Putem spune că se văd în jocul echipei plecările lui Screciu, Gustavo și Băluță. Astăzi pe cei de la Craiova îi va aștepta un meci foarte dificil ținând cont de forța ofensivă pe care o are formația gazdă. Cu siguranță în acest meci Devis Mangia va merge pe un joc defensiv și va încerca să lovească pe contraatac. Așteptăm un meci mare astăzi din partea Craiovei. Chiar dacă suntem români pe biletul zilei vom merge pe victoria gazdelor care ai de partea lor valoarea. Biletul zilei ne poate aduce la sfârșitul zilei un câștig important.