Biletul zilei: Red Bull Leipzig vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Red Bull Leipzig - Borussia Dortmund
1
2.48
X
3.45
2
2.80

Bundesliga ne propune astăzi un meci foarte important în lupta pentru primele poziții ale clasamentului. Vicecampioana de sezonul trecut, Red Bull Leipzig va primi vizita celor de la Borussia Dortmund. Acest meci se va disputa în cadrul rundei cu numărul 25. La prima vedere acest joc pare a fi ca o ultimă șansă pentru gazde d ea mai prinde poziția a doua la finalul sezonului. Meciul tur dintre cele două formații a fost unul foarte săectaculos. În acel meci s-a impus Red Bull Leipzig cu scorul de 3-2 la capătul unui joc foarte spectaculos. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un profit important de pe urma acestui joc.

Red Bull Leipzig traversează o formă foarte slabă. În ultimele două etape din Bundesliga și în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile a fost învinsă. Totul a culminat cu înfrângerea de etapa trecută de pe teren propriu în fața ultimei clasate, Koln. După aceste rezultate gazdele, partidei din această seară au coborât pe poziția a șasea a clasamentului cu cele 38 de puncte acumulate. În această perioadă, Leipzig trece printr-o perioadă de criză și este foarte important să o depășească, cât mai rapid.Adversarul de astăzi va încerca să profite de forma foarte slabă a gazdelor. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 2.80 pentru acest meci.

Borussia Dortmund este într-o revenire de formă chiar dacă în ultima rundă au remizat cu Augsburg, scor 1-1. Acea remiză a pus capăt unei serii de trei victorii consecutive. Cu rezultatele din ultima perioadă, oaspeții partidei din această seară au ajuns pe poziția a doua a clasamentului din Bundesliga. Au reușit până în acest moment să acumuleze 41 de puncte, având un singur punct peste Schalke, a treia clasată. Într-un clasament al meciurilor din deplasare, Dortmund este pe poziția a doua după cei de la Bayern Munchen care domină campionatul. Ținând cont de forma foarte bună a oaspeților și de faptul că cei de la Leipzig nu sunt într-o formă de invidiat pentru acest meci avem o favorită clară. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi biletul zilei propus de noi și după o perioadă lungă de timp o să realizezi profit.