Biletul zilei: Red Bull Leipzig vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Red Bull Leipzig - Bayern Munchen
1
5.80
X
4.10
2
1.57

La fel ca și cele mai puternice campionate, Bundesliga ne propune pentru astăzi un meci foarte interesant. Se vor întâlni echipele care au terminat sezonul trecut pe primele două poziții ale clasamentului. Red Bull Leipzig va primi vizita celor de la Bayer Munchen. Acest meic se anunță unul foarte echilibrat deoarece așteptăm o replică din partea gazdelor. În acest sezon între cele două formații diferența este una destul de mare, așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani în favoarea celor de la Bayern. Ținând cont că Bayern a câștigat aproape un nou titlu de campioană, ne așteptăm ca bavarezii să nu fie motivați foarte tare, ei pregătindu-se pentru UEFA Champions League. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru acest meci o cotă destul de mare de care trebuie să profităm.

Red Bull Leipzig se pare că nu mai poate repeat sezonul foarte bun făcut anul trecut . În acest moment gazdele partidei din această seară ocupă doar poziția a șasea a clasamentului. Au reușit să acumuleze până acum 40 de puncte. Chiar dacă în  urmă cu câteva etape îi consideram pe cei de la Leipzig în lupta pentru podium, acum nu mai putem spune același lucru. Gazdele de astăzi nu au reușit să câștige niciun meci în ultimle patru etape. Două înfrângeri și două rezultate de egalitate au înregistrat Leipzig în această perioadă. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru jocul de astăzi o cotă de 1.57.

Bayern Munchen pornește ca favorită și în acest meci așa cum o fac de fiecare dată bavarezii. Bayern ocupă detașat prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 66 de puncte. În ultimele cinci meciuri din Bundesliga au înregistrat patru victorii și un singur rezultat de egalitate. Trei din ultimele patru partide directe au fost câștigate de Bayern, lucru care este foarte posibil să se întâmple și în aceatsă seară. Principalul pericol al celor de la Leipzig este Lewandowski care are 23 de goluri marcate în acest sezon. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Bayern Munchen deoarece sunt echipa mai puternică și care se află într-o formă foarte bună. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.