Biletul zilei: Red Bull Leipzig vs Bayer Leverkusen

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen
1
2.28
X
3.60
2
3.00

Runda cu numărul 29 din Bundesliga se apropie de final. În această seară va avea loc ultimul meci al acestei etape.  Red Bull Leipzig va primi vizita celor de la Bayer Leverkusen. Acest meci se anunță unul foarte echilibrat și noi credem că va  fi destul de greu să intuim echipa câștigătoare. Cele două adversare din această seară sunt despărțite de un singur punct în clasament și sunt vecine ocupând pozițiile a cincea și a șasea. Cele două formații traversează o formă de moment total diferită și acest lucru ar putea cântări decisiv în ecuația acestei partide. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă foarte avantajoasă.

Red Bull Leipzig pare a fi favorită la cele trei puncte în această seară. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 46 de puncte în acest sezon. Leipzig vine după două victorii în ultimele două runde ceea ce ne arată că traversează o formă foarte bună.  Cu o victorie astăzi vor urca pe poziția a patra și vor pune presiune pe ocupanta poziției a doua a clasamentului, Borussia Dortmund. La mijlocul săptămânii trecute Leipzig a câștigat chiar pe acest stadion în fața celor de la Olympique Marseille cu scorul de 1-0. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a celor de la Red Bull Leipzig.

Bayer Leverkusen este obligată să obțină minim un punct pentru a nu pierde contactul cu primele  patru poziții ce asigură calificarea în UEFA Champions League. Oaspeții partidei de astăzi sunt pe poziția a șasea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 45 de puncte, unul mai puțin decât Leipzig. În ultimele două meciuri cei de la Leverkusen au obținut un singur rezultat de egalitate. Trebuie să ținem cont că Leipzig este o echipă foarte bună în deplasare ocupând poziția a patra într-un clasament al meciurilor disputate departe de proprii suporteri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi e pronosticurile propuse de echipa noastră. Am ales să mergem pe biletul zilei pe mâna celor de la Leipzig deoarece credem că faptul că vor evolua pe tren propriu va înclina balanța în favoarea lor.