Biletul Zilei: Real Madrid vs Betis Sevilla

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Lupta pentru titlu în La Liga a ajuns din nou pe muchie de cuțit de când Barcelona este în formă maximă iar Real Madrid a suferit câteva dezechilibre. Cu toate acestea șansele ca Los Blancos să aibă probleme în meciul cu Real Betis sunt mici. Joci bietul zilei? Urmărește sugestiile noastre pentru biletul zilei.

Meciul din Liga întâi spaniolă se va desfășura duminică 12 martie orele 21:45 pe Santiago Bernabéu.

Gazdele ar trebui să joace la capacitate maximă chiar și cu Gareth Bale absent. Se poate spune chiar că echipa este mai echilibrată în meciurile când unul din trioul BBC (Benzema, Bale, Cristiano) lipsește. Cea mai convingătoare victorie din ultimul timp a echipei a fost reușita de săptămâna trecută în fața Eibar când Real Madrid a înscris un numar neașteptat de 4 goluri fără Ronaldo sau Bale prezenți pe teren. Până acum în La Liga nicio echipă nu a obținut mai multe puncte acasă iar odată cu acest meci, Real își poate îmbunătăți statistica de 77% victorii pe teren propriu. Reține acest pont când joci Biletul Zilei.

Poate că Benzema n-a avut cel mai bun sezon până acum în tricoul lui Real dar nu a ezitat să-și arate adevărata valoare săptămâna trecută cu cele două goluri marcate devreme, așezând echipa pe traiectoria victoriei. În totalul competițiilor din acest sezon, Karim Benzema și-a scris numele pe 15 goluri. Șansele ca el să marcheze primul în meciul de duminică sunt de 35% iar asta trebuie luat în calcul când joci biletul zilei. Benzema este punctul cheie în atacul echipei sale.

Real Madrid a înscris în fiecare meci jucat până acum iar asta nu pare să se schimbe curând. Betis a pierdut 67% din meciurile jucate în deplasare și încă nu este intr-o formă bună, câștigând doar un meci din ultimele 6 jucate în ligă.

În concluzie, pentru biletul zilei șansele ca Real Madrid să câștige și ambele echipe să marcheze sunt mari, de peste 70% ținând cont ca Los Blancos au scăpări în defensivă. Sugestia noastră de pariu este 1.