Biletul Zilei – Real Madrid vs Atletico Madrid

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: total sub 2,5 goluri

Sâmbătă după- amiază de la ora 17:15 are loc derby-ul Madridului. Echipa lui Simeone vine pe Bernabeu după o serie foarte bună de cinci victorii consecutive. Galacticii sunt momentan lideri în clasamentul din Primera, având un avantaj de două puncte şi un meci mai puţin jucat decât Barcelona. Cel mai important lucru pentru Zidane este să nu piardă meciurile grele care au rămas până la finalul campionatului. Vă recomandăm pentru biletul zilei pariul că meciul se va termina egal. O remiză este cotată la casele de pariuri cu 3.70.

Apărarea este ca întotdeauna punctul forte al echipei lui Simeone. Atletico a cedat doar 23 de goluri în 30 de etape, fiind cea mai bună defensivă din Spania. În general derbyurile madrilene sunt tensionate şi pe alocuri lipsite de spectacol, asă că un pariu că nu se vor marca mai mult de 2.5 goluri poate fi o idee bună pentru biletul zilei. Un astfel de eveniment are o cotă în jur de 2.10.

Casele de pariuri o dau ca favorită la victorie pe Real Madrid. Echipa blanco are o cotă de 1.80 să câştige înfruntarea. Elevii lui Zidane au mare nevoie de cele trei puncte pentru a-şi continua galopul spre primul titlu din ultimii cinci ani. Un pariu pe o victorie a Realului se poate dovedi câştigător pentru pariurile de astăzi.

Pentru jucătorii care preferă pariurile oarecum sigure, vă recomandăm pentru biletul zilei pariul că rezultatul la pauză sau la final va fi unul de egalitate. Acest eveniment vă poate aduce o cotă în jur de 1.80.