Biletul zilei: Real Sociedad vs Espanyol

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Real Sociedad - Espanyol
1
1.83
X
3.65
2
4.40

Runda a noua din La Liga se apropie de final. Meciurile programate astăzi sunt foarte interesante deoarece se întâlnesc echipe cu o importantă istorie în spate. Pentru biletul zilei de astăzi am ales să oferim un pont pentru jocul dintre Real Sociedad și Espanyol Barcelona. Această dispută găsește cele două echipe după un început destul de modest de sezon dar în cazul unei victorii pot promova poziții importante în clasament. De obicei în jocurile dintre cele două echipe se înscriu multe goluri. În trei din ultimele patru întâlniri s-au înscris minim trei goluri.

Real Sociedad ocupă înaintea acestei partide poziția a noua a clasamentului. Până în acest moment după opt partide disputate bascii au reușit să acumuleze 13 puncte. În cazul unei victorii pot egala pe ocupanta poziției a șasea, Villareal. După ce au avut o serie de trei înfrângeri consecutive în Primeta Division, gazdele din această seară par a fi pe o pantă ascendentă. În ultimele două jocuri din campionat au obținut patru puncte și au reușit să marcheze de șase ori. La mijlocul săptămânii, Espanyol  a obținut o victorie foarte clară în grupele UEFA Europa League cu scorul de  6-0 în fața echipei Vardar Skopje.  Pe propriul stadion Anoeta bascii au obținut o singură victorie în campionat în acest sezon după ce s-au disputat patru jocuri. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi este 1.

Espanyol vine cu speranțe destul de mici pentru acest meci și s-ar putea mulțumi și cu un rezultat de egalitate. Catalanii au câștigat nouă puncte cu care sunt clasați pe poziția a 14-a a clasamentului.  Chiar dacă nu au constanță în rezultate, în ultimele cinci etape au reușit să acumuleze opt  puncte ceea ce înseamnă că se află într-o creștere vizibilă de formă. Totuși deplasările sunt o problemă pentru cei de la Espanyol. În acest sezon nu au simțit gustul succesului pe teren străin. Doar două puncte au reușit să acumuleze după patru meciuri disputate în deplasare. Ultima victorie a oaspeților de astăzi în deplasare datează din sezonul trecut când au învins pe Granada în ultima etapă. Biletul zilei ne aduce o cotă de 1.83 care poate fi jucată în format single pentru a avea șanse mai mari de reușită.  Biletul zilei poate fi o sursă importantă de venit.