Biletul zilei: Real Sociedad vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Real Sociedad - Barcelona
1
7.50
X
5.20
2
1.40

Pe Anoeta este programat astăzi derby-ul etapei cu numărul 19 din La Liga. Cei de la Real Sociedad vor primi vizita celor de la Barcelona într-o partidă ce se anunță a fi foarte încrâncenată. Acest joc se anunță unul dificil pentru ambele echipe. În ultimii cinci ani Barcelona are o singură victorie în deplasare contra celor de la Sociedad și aceea obținută în Cupa Spaniei. Totuși forma arătată de catalani în acest sezon le poate da speranțe să spargă gheața astăzi și să câștige.  Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce o cotă destul de mare pentru acest joc.

Real Sociedad este un adversar foarte dicil pentru toate echipele iar jucătorii gazdelor se motivează foarte bine în meciurile importante. Gazdele partidei din această seară sunt în acest moment pe poziția a 13-a a clasamentului. Chiar dacă nu au un sezon foarte bun sunt un adversar de care cei de la Barcelona trebuie să țină cont. Pe Anoeta Real Sociedad are două victorii în ultimele patru etape. Defensiva în acest sezon a arătat unele semne de slăbiciune deoarece a încasat nu mai puțin de 30 de goluri în acest sezon. Până în acest moment de la formația gazdă nu este dat ca indisponibil nici un jucător pentru acest joc. Biletul zilei la pariuri sportive online poate fi o sursă de venit în fiecare zi.

Barcelona este una dintre cele mai puternice echipe de pe continent și pornește ca favorită în fața majorității echipelor. Catalanii au dominat acest sezon din La Liga și ocpă detașat prima poziție. Este singura echipă care nu a suferit nicio înfrângere în acest sezon, din Spania.  Transferul lui Felipe Coutinho poate însemna foarte mult pentru echipă chiar dacă el nu va evolua în această seară. În ultimele patru etape Messi și compania au un bilanț de invidiat. Ei au câștigat toate aceste patru partide și nu au primit niciun gol ceea ce ne arată apărarea foarte bine pusă la punct. În deplasare cei de la Barca au primit doar trei goluri. Biletul zilei de astăzi va merge pe o victorie a Barcelonei vâzănd că astăzi poate reînnoda șirul succeselor pe terenul din Sociedad. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ții cont de pronosticurile oferite de echipa noastră.