Biletul zilei: Real Sociedad vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Real Sociedad - Atletico Madrid
1
3.40
X
4.40
2
2.25

Etapa cu numărul 30, care este una intermediară, din La liga continuă. Pe Anoeta Real Sociedad va primi vizita celor de la Atletico Madrid în derby-ul acestei runde. Ținând cont că aseară au fost unele surprize destul de mari în fotbalul spaniol, acest meci este deschis oricărui rezultat. Atletico are un avantaj moral asupra gazdelor din această seară. Madrilenii au câștigat trei din ultimele patru confruntări împotriva bascilor. În ultimele nouă cinfruntări directe dintre cele două echipe nu am înregistrat niciun rezultat de egalitate astfel că și astăzi ne așteptăm va una dintre cele două echipe să își treacă în cont victoria. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați dacă țineți cont de articolele și sfaturiel noastre.

Real Sociedad face un sezon puțin mai slab în comparație cu ultimele stagiuni. Cu 40 de puncte cei de la Real Sociedad ocupă poziția a 12-a a clasamentului. Ultimele două meciuri disputate în Primea Division au fost unele foarte bune deoarece au reușit să obțină victorii. Cu patru victorii în ultimele cinci meciuri de pe Anoeta, gazdele partidei de astăzi râmăn o echipe foarte puternică pe teren propriu. Astăzi Real Sociedad au forța necesară de a îi încurca pe cei de la Atletico deoarece nu vor avea niciun fel presiune. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.25.

Atletico Madrid este văzută ca favorită la victorie astăzi chiar dacă va avea în fața un adversary destul de greu. Chiar dacă nu mai au nici o șansă la titlu madrilenii trebuie să își apere poziția a doua a clasamentului. Ei au acumulat 71 de puncte cu doar trei mai mult decât Real Madrid. După egalul de aseară acest meci poate fi o șansă de a se distanța pentru Atletico față de marea rivală din oraș. Cu doar două victorii în ultimele patru etape despre Atletico nu se poate spune că trece printr-o perioadă foarte bună din acest sezon. În deplasare oaspeții de astăzi nu au câștigat în ultimele trei runde. Chiar dacă nu este în cea mai bună formă noi tot vom merge pe o victorie a madrilenilor. Ține cont de sfaturile noastre pentru biletul zilei și pe termen lung o să realizezi profit. Biletul zilei poate fi profitabil după o perioadă mai lungă de timp dacă pariezi inteligent.