Biletul zilei: Real Madrid vs Villareal

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Real Madrid - Villareal
1
1.25
X
7.00
2
9.50

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei etape din La Liga va avea loc pe Santiago Bernabeu. Real Madrid va primi vizita unei echipe foarte incommode și care poate pune problem în orice moment, Villareal.  Ultimele meciuri directe dintre cele două echipe au fost foarte interesante. Acest meci este deschis oricărui rezultat astfel că la finalul partidei ne putem aștepta la orice rezultat. Villareal poate profita de forma mai slabă a gazdelor și să obțină minim un punct din această deplasare. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important.

Real Madrid are un sezon foarte slab iar obiectivele echipei sunt puse în pericol. Dacă acest sezon din La Liga este ca și compromis, madrilenii își fac probleme și pentru duelul contra celor de la PSG din optimile UEFA Champions League. În acest moment elevii lui Zinedine Zidane sunt pe poziția a patra a clasamentului după ce au acumulat doar 32 de puncte. După eșecul contra Barcelonei din ultima etapă de anul trecut, cei de la Real nu au reușit să învingă nici pe Celta Vigo în ultima etapă. Nici pe Santiago Bernabeu, Realul nu are un bilanț foarte bun pentru pretențiile echipei. Din nouă meciuri acasă au reușut să câștige doar cinci ceea ce este destul de puțin. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a celor de la Real.

Villareal este o echipă care este capabilă de a produce o surpriză în această seară. Submarinul galben este pe poziția a șasea a clasamentului. Cu 28 de puncte în cele 18 etape și cu o formă de moment aproape perfectă cei de la Vilalreal vor încerca să le pună probleme madrilenilor. În ultimele două partide disputate în deplasare, oaspeții de astăzi s-au impus cu același scor comtra celor de la Valencia și Celta Vigo. Ultimul meci direct disputat pe acest stadion s-a încheiat cu scorul de 1-1. Totuși pe biletul zilei vom miza pe o victorie a Realului care este, putem spune, obligată să își treacă în cont cele trei puncte. Biletul zile are o cotă de 1.25 ceea ce ne arată că Realul este favorită clară la victorie.