Biletul zilei: Real Madrid vs Tottenham

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Real Madrid - Tottenham
1
1.47
X
5.10
2
6.80

Real Madrid ține și astăzi capul de afiș al acestei seri din UEFA Champions League. Astăzi pe Santiago Bernabeu, Los Blancos, vor primi vizita celor de la Tottenham. Acest meci se anunță foarte interesant ținând cont de ce jucători alcătuiesc cele două formații.  Pozițiile în clsamentul grupei, golaverajul prefațează o partidă disputată în care poate obține oricare dintre ele cele trei puncte puse în joc. Partida din această seară se va disputa în cadrul grupei H din care mai fac parte echipele Borussia Dortmund și APOEL. După două etape adversarele de astăzi se afla la egalitate din toae punctele de vedere. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.

Real Madrid nu mai are nevoie de nicio prezentare, știm cu toții că este una dintre cele mai puternice echipe din lume. Chiar dacă sezonul din La Liga nu l-au început foarte bine, madrilenii în UEFA Champions League se descurcă perfect obținând șase puncte după primele două meciuri. Cristiano Ronaldo și compania au marcat de șase ori și au primit un singur gol. O victorie astăzi le-ar putea asigura într-o proporție destul de mare prezența în optimile de finală a acestei competiții. Pentru jocul din această seară Zinedine Zidane nu va putea conta pe Kovacic, Baleși Carvajal. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pont o victorie a Realului.

Tottenham a intrat demult în lumea bună a fotbalului după ultimele sezoane foarte bune, făcute atât pe plan intern cât și în competițiile europene. După două etape în această grupă sunt pe prima poziție la egalitate de puncte cu adversare din această seară. În ultimele patru etape disputate au obținut tot atâtea victorii ceea ce înseamnă că traversează o formă foarte bună. Totuși pentru acest meci oaspeții se confruntă cu probleme de lot. Alli, Dembeel, Lamela și Rose vor fi indisponibili. Este foarte important că H. Kane cel mai bun marcator din acest sezon al UEFA Champions League va fi pe teren, fiind și principala gură de tun a echipei. Ambele echipe își doresc victoria și vor face totul să o obțină. Biletul zilei pentru acest meci va avea o cotă de 1.47. Această cotă poate fi jucată alături de alte evenimente pe biletul zilei pentru a avea un câștig mai mare.