Biletul zilei: Real Madrid vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Real Madrid - Manchester United
1
2.00
X
3.50
2
3.75

Unul dintre cele mai așteptate meciuri din acest început de sezon se va disputa astăzi. De la ora 21:45 se va disputa Supercupa Europei între Real Madrid și Manchester United. Cele două echipe sunt premiantele sezonului trecut pe plan European și astăzi se vor lupta pentru un nou trofeu. Astăzi se va disputa ediția cu numărul 42 a acestei competiții. Acest meci trebuie să îl urmărim și să îl avem pe biletul zilei la pariuri sportive pentru că se vor duela vedete de nivel mondial. Pentru acest meci nu putem spune că este o favorită certă la victorie dar vom încerca să dăm un pont câștigător.

Real Madrid a avut un sezon de vis. Anul trecut a reușit să câștige a doua oară consecutiv UEFA Champions League fiind prima echipă care reușește acest lucru. Madrilenii au mai câștigat acest trofeu de cinci ori. În această vară echipa pregătită de Zinedine Zidane a pierdut o serie de jucători care au dus greul în unele momente din sezonul trecut. De la Real au plecat James, Danilo, Pepe, Alvaro Morata, Mariano, Fabio Coentrao. La capitolul veniri cel mai important nume este cel al lui Theo Hernandez. Chiar dacă nu au făcut transferuri răsunătoare spaniolii rămân favoriți la trofee și în acest sezon. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive va fi unul foarte interesant pentru acest meci. Madrilenii nu s-au descurcat foarte bine în partidele de pregătire pentru noul sezon. Trei înfrângeri și doar două victorii au reușit în pregătirea pentru noul sezon.

Manchester United va disputa Supercupa Europei din postura de câștigătoare a UEFA Europa League. Astfel echipa lui Jose Mourinho va evolua în grupele UEFA Champions League în acest sezon.  Diavolii roșii au fost mult mai activi în această vară pe piața transferurilor decât adversarii din această seară. În capul listei de veniri la Manchester se află Lukaku și Nemanja Matic care sunt două transferuri foarte importante. Totuși englezii s-au despărțit în această vară de o serie de jucători foarte importanți pentru echipe. Au plecat Rooney și Zlatan Ibrahimovic. Șapte paride amicale a disputat United din care a obținut șase victorii ceea ce înseamnă că traversează o formă foarte bună. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a engleziilor care au mai câștigat acest trofeu de trei ori. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă ești inspirat în momentul alegerii ponturilor.