Biletul Zilei: Juventus va Real Madrid

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Juventus vs Real Madrid
Juventus - Real Madrid
1
3.00
X
3.10
2
2.70

Astăzi se va trage cortina peste sezonul 2016-2017 al cupelor europene. Pe jucători îi mai despart 90 sau 120 de minute de a triumfa în cea mai puternică întrecere intercluburi din lume. Finala UEFA Champions League este așteptată cu sufletul la gură atât de jucători, suporteri cât și simpli iubitori ai sportului care așteaptă spectacolul fotbalistic. Finala dintre Juventus și Real Madrid va începe la ora 21:45. Constelația de vedete ce se vor duela la Cardiff pe Millenium Stadium își vor dori enorm să pună mâna pe marele trofue al UEFA Champions League. La nivelul celor două bănci tehnice va fi un duel între Massimiliano Allegri și Zinedine Zidane. Acest meci care va fi urmărit de întreaga planetă nu trebuie să lipsească de pe biletul zilei la pariuri.

Juventus încearcă să realizeze tripla după ce a cucerit titlui și cupa în Italia. În sferturile de finala Bianconerii au depășit pe Barcelona pentru ca în semifinale să treacă de AS Monaco.  Așa cum este și normal defensiva a fost atuul italienilor pe parcursul acestui sezon primind doar trei goluri în cele 12 meciuri disputate. Ofensiva condusă de Dybala și Higuain Neînvinsă în acest sezon european  ,,Bătrâna Doamnă’’ a câștigat 9 dintre meciurile din cea mai puternică întrecere intercluburi din lume. Aflat aproape de finalul carierei, pentru Gianluigi Buffon poate fi ultima șansă de a mai câștiga UEFA Champions League. Pronosticul nostru pentru biletul zilei de astăzi la pariuri este 1.

Real Madrid va încerca să rupă blestemul și să obțină a doua cupă consecutiv, lucru nerealizat de nicio altă echipă. Cu 11 trofee în vitrină cea mai titrată echipă din lume Real Madrid a avut meciuri dificile în această primăvară. Au fost nevoiți să treacă de Bayern Munchen în sferturile de finală și de marea rivală Atletico Madrid în semifinale.  În semifinale succesul cu 3-0 de pe treen propiu a fost decisiv pentru trupa ,,los blancos’’. După ce în sezonul trecut au câștigat această finală, madrilenii vin cu dorința de victorie , dar și forma de moment este de partea lor deoarece au obținut șapte succese în ultimele 8 partide disputate în toate competițiile. Cele două echipe s-au mai întâlnit în UEFA Champions League în anul 2015, în dublă manșă, dar atunci Juventus s-a calificat mai departe. Cota pe care o avem la biletul zilei pentru o victorie a celor de la Juventus este de 3,00. Această cotă o putem juca single pe biletul zilei deoarece ne asigură un câștig substanțial.