Biletul zilei: Real Madrid vs Juventus

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Real Madrid - Juventus
1
1.61
X
4.45
2
5.65

Capul de afiș al sferturilor de finală își va disputa astăzi meciul retur pe stadionul Santiago Bernabeu. Meciul pare a fi rezolvat de madrileni deoarece partida va porni de la scorul de 3-0 în favoarea celor de la Real Madrid, avantaj luat după meciul tur. Totuși după surpriza Romei de aseară, nu mai putem fi siguri asupra niciunui meci. În meciul tur am asistat la reciattlul lui Cristiano Ronaldo care a înscris un gol antologic. Madrilenii au câștigat ultimele două meciuri directe contra celor de la Juve la trei goluri diferență, rămâne de văzut dacă și astăzi se va întâmpla la fel. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o aduce o cotă destul de mare pentru acest meci.

Real Madrid este favorită la victorie și astăzi după ce în tur și-a dominat clar adversarul și a avut numeroase ocazii de a marca. În ultima etapă din La Liga REalul a remizat scor 1-1 în fața marei rivale, Atletico Madrid. Chiar dacă pentru Real nu va putea evolua Sergio Ramos și Nacho, gazdele  fiind la avantajul celor trei goluri din meciul tur, este greu de crezut că vor putea pierde calificarea.  De la sfârșitul lunii ianuarie cei de la Real nu au mai pierdut pe Santiago Bernabeu. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea ca pronostic pentru acest meci o victorie a celor de la Real Madrid și în acets joc retur.

Juventus pare a fi ca și eliminată dar italienii nu depun armele așa ușor. Juve nu are avantajul moral de partea sa și mai ales că are de întors trei goluri le va fi foarte greu. Pentru acest meci Max Allegri nu se va putea baza pe Dybala care a luat cartonaș roșu în partida tur. În ultima etapă din Serie A, Juventus  a obținut o victorie contra celor de la Bennevento cu scorul de 4-2. Nu trebuie să uităm ca bianconerii au mai întors un astfel de rezultat în optimi dar atunci aveau nevoie de doar două goluri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Pariază pe biletul zilei de pe Beturi.ro și pe termen lung sigur o să relizezi profit substanțial.