Biletul zilei: Real Madrid vs Celta Vigo

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Real Madrid - Celta Vigo
1
1.35
X
6.00
2
7.65

Campionatele puternice ale Europei se apropie de final. Astăzi La Liga ne propune o serie d emeciuri foarte interesante. Am ales un meci în care va evolua finalista UEFA Champions League, Real Madrid. Los Blancos vor primi pe Santiago Bernabeu vizita celor de la Celta Vigo. Chiar dacă la prima vedere pare un meci la discreția celor de la Real, nu trebuie să nu îi luăm în considerare pe oaspeți deoarece sunt și ei o echipă foarte puternică și pot pune oricând probleme. În meciul tur cele două formații au remizat cu scorul de 2-2 la capătul unui meci foarte spectaculos. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce cu acest meci un câștig suplimentar.

Real Madrid se pregătește deja pentru finala UEFA Champions League deoarece mai sunt doar câteva zile până la acel meci. Cu o victorie în acest joc gazdele partidei de astăzi mai pot spera în obținerea locului al doilea deoarece diferența față de cei de la Atletico este de doar trei puncte. În acest moment elevii lui Zinedine Zidane au acumulat 72 de puncte. În ultimele două etape Los Blancos nu au reușit să își treacă în cont nici o victorie și au obținut un singur punct în acest timp. În acest meci Cristiano Ronaldo nu va putea evolua. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la Real Madrid.

Celta Vigo va veni pe Santiago Bernabeu fără nici un fel de presiune. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 12-a clasamentului. În acest sezon au reușit să acumuleze 46 de puncte. Dina cauza faptului că au reușit să își îndeplinească obiectivul pentru acest sezon cei de la Celta se pare că nu se mai concentrează foarte mult în acets final de sezon. În ultimele cinci etape nu au cunoscut gustul victoriei. În acest interval de timp ei au reușit să  doar trei puncte venite în urma unor rezultate de egalitate. Totuși pentru acest meci Celta rămâne o echipă destul de periculoasă și care poate produce o surpriză în orice moment. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă cu biletul zilei oferit de noi pe site-ul Beturi.ro.