Biletul zilei: Real Madrid vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Real Madrid - Borussia Dortmund
1
1.40
X
5.65
2
7.50

Faza grupelor din UEFA Champions Legaue se va încheia cu un meci cum nu se poate mai frumos. Pe Santiago bernabeu, Real Madrid va primi vizita celro de la Borussia Dortmund. Cele două formații s-au întâlnit de foarte multe ori și chiar anul trecut au fot repartizate în aceeași grupă. Astăzi formațiile se află într-o situație total diferită, dar totuși orgoliile rămân. Meciul de astăzi are o favorită clară la victorie, iar pe această echipă vom miza și noi pe biletul zilei la pariuri sportive. Jocul se va disputa în cadrul grupei unde mai evoluează Tottenham și Apoel.

Real Madrid, l afel ca anul trecut nu va câștiga grupa. Sezonul trecut a terminat chiar în spatele Beorussiei, iar acum grupa va fi câștigată de Tottenham. Madrilenii sunt deja calificați în primăvara UEFA Champions League cu cele 10 puncte pe care le-au acumulat. Așa cum ne-au obișnuit în ultimi ani ofensiva rămâne punctel lor forte deoarece au cel mai bun atac al grupei cu 14 goluri înscrise. Ultima perioadă nu este una foarte bună pentru Cristiano Ronaldo și compania. Chiar dacă nu au fost învinși în ultimele șase meciuri, nu și-au trecut în cont decât trei victorii în această perioadă. Cu o victorie astăzi  Realul își poate reintra în formă și să fie echipa care a fost în anii trecuți. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a echipei Real Madrid.

Borussia Dortmund este una dintre dezamăgirile acestui sezon din UEFA Champions League. Nemții nu au reușit să își treacă în cont nicio victorie în cele cinci meciuri și se afla la egalitate de puncte cu Apoel în lupta pentru UEFA Europa League. Probabil un motiv pentru aceste rezultate a fost problema accidentărilor deoarece pe parcursul acestui sezon au avut foarte mulți jucători indisponibili. Pentru astăzi vor lipsi Castro, Durm, Gotze, Philipp, Piszczek, Reus, Rode, Toljan. Practic nemții nu au astăzi nicio șansă la victorie fără atâția jucători importanți. În ultimele șapte meciuri Dortmund nu a reușit să câștige niciun joc ceea ce ne arată forma foarte slabă pe care o traversează. Biletul zilei va avea o cotă de 1.40. După părerea noastră este foarte sigură această cotă pentru biletul zilei.