Biletul zilei: Real Madrid vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 1

Real Madrid - Bayern Munchen
1
2.22
X
4.55
2
3.05

În aceastã săptămână se întoarce spectacolul din UEFA Champions League. Toate cele patru echipe rãmase în competitie visează la marea finalã. Pe Santiago Bernabeu, Real Madrid va primi vizita celor de la Bayern Munich. Această partidă va porni de la scorul de 2-1 înregistrat în meciul tur. În ultimii ani Realul a Bayern Munchen si astãzi au o șansă foarte mare de a se califica mai departe. Tactic, meciul tur a fost dominat de cei de la Real care nu le-au permis nemtilor să își creeze nici o ocazie clară de a marca în afară de gol. Chiar dacã Ronaldo nu a fãcut un meci foarte bun colegii lui au jucat extaordinar. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi câștigător dacă alegi să mergi pe mâna noastră.

Real Madrid traversează un final de sezon de vis. Madrilenii sunt foarte aproape de a câștiga al treilea trofeu consecutiv în UEFA Champions League ceea ce ar fi o premieră pentru această competiție. În traseul lor spre aceastã fază a competiției au trcut de PSG si Juventus. La al doilea meci cu italienii au fost mari probleme de arbitraj. Va fi foarte interesant dacă dupã campionana din Franta și Italia va urma campioana Germaniei. Dupã rezultatul înregistrat în meciul tur Realul este cotatã cu sanse foarte mari la calificarea mai departe în competitie. Pentru Real vor lipsi doi jucãtori destul de importanti, Isco si Carvajal. Ambii au fãcut un meci foarte bun în tur. Pentru biletul zilei la pariuri sportive am ales sã mergem pe o victorie a celor de la Real Madrid.

Bayern Munich are de întors un rezultat care nu a fost în favoarea sa în primul meci al dublei manșe. Și în sezonul trecut Bayern a câstigat pe Bernabeu tot cu 2-1 dar din pãcate pentru ei au pierdut calificarea în prelungiri. În traseul lor pânã în aceastã fazã a competitiei Bayern a trecut clar de Besiktas cu scorul de 8-1 la general si apoi de FC Sevilla cu scorul la general de 2-1. Pentru nemți acest meci este unul de totul sau nimic. Pentru cei de la Bayern vor lipsi Boateng, Coman, Robben si Vidal. Toți puteau fo oricând în primul 11. Aceste absente pot înclina foarte mult balanta calificãrii. Nemtii vor lupta până la ultima picãturã de energie pentru a întoarce rezultatul dar la va fii foarte greu să o facã. Biletul zilei poate fi o sursã de venit pe termen lung dacã alegi să mizezi în fiecare zi pe pronostucurile oferite de echipa noatrã. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei și o să realizezi profit.