Biletul zilei: Real Madrid vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Real Madrid - Barcelona
1
2.15
X
3.85
2
3.15

Planeta este împărțită în două în așteptarea celui mai important meci. Pentru 90 de minute cei mai buni prieteni pot fi rivali. Acest meci este cadoul de Crăciun pentru spectator din partea zeului fotbal. Real și Barca se vor înfrunta pe Santiago Bernabeu într-un meic ce va ține sute de milioane de spectator lângă micul ecran al televizoarelor. Jocul găsește ambele formații într-o formă de moment bună și faptul că nu sunt jucători importanți care sunt accidentați ne va face și mai spectacular acest meci. Titlul din La Liga poate fi aproape jucat dacă Barca își va trece în cont victoria. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un profit importat de pe urma partidei din această seară.

Real Madrid este într-o creștere vizibilă de formă dar și așa sunt destul de în spate în clasament.  Elevii lui Zinedine Zidane sunt pe poziția a patra a clasamentului. Madrilenii vin după zece meciuri fără înfrângere în toate competițiile ceea ce poate fi un avantaj moral. Săptămâna trecutp echipa Los Vlancos și-a trecut în cont ultimul trofeu al anului, Campioantul Mondial al Cluburilor. Acasă Cristiano Ronaldo și comapania vin după cinci victorii în ultimele cinci etape. Patru dintre aceste victorii au fost obținute fără gol primit. Revenirea de formă a gazdelor de astăzi ne va face această partidă mult ami interesantă. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi un pronostic cu cota de 3.15.

Barcelona va veni la Madrid de pe fotoliul de lider. Catalanii sunt principala favorită la titlul de campioană pentru că au un avantaj de șase puncte, ei reușind să acumuleze 42 de puncte. După înfrângerea de aseară a celor de la Atletico Madrid, Barca a rămas singura echipă neînvinsă sin acest sezon de Primera Division. Messi și compania pot înregistra astăzi un record. Poate fi a treia victorie consecutivă în Primera Division pe terenul Realului. Oapseții de astăzi au dominat până în acest moment acest sezon. Ei au cea mai bună ofensivă- dar și cea mai bună defensivă din campioantul Spaniei. Duelul dintre Cristiano Ronaldi și Leo Messi care au dominat fotbalul mondial în ultimul deceniu va rămâne una deosebit de spectaculoasă. Biletul zilei de astăzi în opinia noastră va merge pe o victorie a Barcelonei pentru că a arătat că este o echipă mai puternică în acest sezon. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.