Biletul zilei: Real vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Real Madrid - Atletico Madrid
1
1.68
X
3.95
2
6.00

Runda 31 din La Liga ne aduce un adevărat derby. Astăzi va avea loc derby-ul orașului Madrid în care Real și Atletico se vor duela pentru puncte pe Santiago Bernabeu. Jucătorii care vor evolua pentru ceel două formații sunt de o valoare foarte mare așa că noi iubitorii fotbalului spaniol nu trebuie să ratăm o astfel de confruntare. Vecine de clasament și despărțite de doar patru puncte cele două echipe ne-au oferit partide frumoase în ultima perioadă. Rivalitatea dintre echipe este una foarte mare astfel că jucătorii vor face orice pentru a își trece în cont cele trei punce și o victorie de palmares. Pronosticul pentri biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Real Madrid se află într-o creștere de formă exact cum a fost sezonul trecut când au reușit să câștige pentru a doua oară consecutiv UEFA Champions League. Real în La Liga este pe poziția a treia după ce a reușit să acumuleze 63 de puncte. Elevii lui Zinedine Zidane vin după șase victorii în ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile. La mijlocul acestei săptămâni au obținut o victorie foarte frumoasă la Torino contra celor de la Juventus cu scorul de 3-0 care le asigurp calificarea în semifinalelel UEFA Champions League. În ultimele trei meciuri cei de la Real au marcat de 12 ori. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a gazdelor de astăzi care sunt favoriți datorită formei pe care o arată.

Atletico Madrid se vede în pericol de a pierde și poziția a doua a clasamnetului dacă va continua să se încurce cu adversari mai modești decât ea. Oaspeții partide de astăzo vin din postura echipei clasate pe poziția a doua a clasamentului după ce au reușit până în acest moment să acumuleze 67 de puncte. Putem spune că pentru Atletico ar fi bun și un egal în vederea obținerii locului al doilea. Elevii lui Diego Simeone au învins și ei la mijlocul acestei săptămâni pe Sporting Lisabona dar în UEFA Europa League. Astăzi se vor duela două echipe care trec printr-o perioadă foarte bună dar Real este avantajată pentru că evoluează și pe teren propriu. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei.