Biletul zilei: Real Madrid vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Real Madrid - Atletico Madrid
1
2.48
X
3.10
2
3.10

Mai există fotbal la Madrid după plecarea lui Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane? Întrebarea aceasta este pe buzele tuturor. Astăzi Real Madrid va debuta official în noul sezon. De la ora 22:00 Real va înfrunta pe Atletico în Supercupa Europei. Partida se va disputa la Tallin. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații desfășurate în sezonul trecut s-au încheiat la egalitate. În meciul de astăzi cele două mari rivale din Madrid vir reedita finalele UEFA Champions League din 2014 și 2016. Meciul de astăzi este unul special pentru ambele formații deoarece o victorie ar conta foarte mult. Este important pentru moralul echipei să începi sezonul cu un trofeu. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă foarte bună pentru a câștiga.

Real Madrid este o necunoscută pentru foarte multă lume. Galacticii, după plecarea lui Zidane l-au pus pe banca tehnică Julen Lopetegui. În locul lui Cristiano Ronaldo nu a fost aduc nici un jucător cu nume dar a fost adus portarul celor de la Chelsea Thibaut Courtois. Gareth Bale are misiunea de a-l înlocui pe Ronaldo și este jucătorul în care fanii Realului își pun mari speranțe. Acesta nu va putea evolua în această seară. Real Madrid participă la această Supercupă din calitate de câștigătoare a UEFA Champions League. În cele patru meciuri pe care Real le-a disputat la International Champions Cup a obținut trei victorii și a suferit o singură înfrângere. Este un bilanț foarte bun ceea ce ne arată că jucătorii sunt deja în formă pentru noul sezon. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 3.10.

Atletico Madrid a ales să meargă pe continuitate în această vară. Chiar dacă nu au reușit transferuri importante cel ami important lucru pentru Atletico este că l-au păstrat pe Griezmann. Atletico a reușit în sezonul trecut să câștige UEFA Europa League și astfel va evolua în Supercupa de astăzi. În cele cinci meciuri amicale disputate în această vară de elevii lui Diego ,,Cholo” Simeone, ei au obținut doar două victorii. Chiar dacă nu au arătat o formă foarte bună ei au una dintre cele mai bune defensive. Credem că în această seară defensiva celor de la Atletico va face diferența. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi. Pe biletul zieli de astăzi vom merge pe o victorie a echipei Atletico Madrid.