Biletul zilei: Real Madrid vs APOEL

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Real Madrid - APOEL
1
1.04
X
21.00
2
61.00

În cea de-a doua seară a primei etape a grupelor UEFA Champions League a venit rândul deținătoarei trofeului, Real Madrid, să debuteze. Realul va avea un meci foarte ușor la prima vedere. Pe Santiago Bernabeu va veni APOEL Nicosia un adversar care noi considerăm nu se va putea ridica la valoarea echipei ,,Los Blancos’’. Acest meci va fi pentru Real un test după începutul modest din La Liga iar pentru jucătorii echipei din Cipru o ocazie unică de a evolua în fața unor asemenea staruri. Cele două adversare din această partidă fac parte din grupa H alături de formațiile Tottenham și Borussia Dortmund. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul la care se așteaptă majoritatea pariorilor.

Real Madrid pornește în această seară la drum în încercarea de a își apăra încă odată trofeul UEFA Champions League. Elevii lui Zinedine Zidane au nevoie de cele trei puncte deoarece în această grupă sunt trei formații care se luptă pentru primele două locuri. Începutul sezonului a fost unul foarte bun pentru madrileni în care au obținut două trofee: Supercupa Europei și Supercupa Spaniei. Chiar și așa startul de sezon din La Liga a fost unul destul de dificil. În trei etape disputate Cristiano Ronaldo și compania au obținut o singură victorie și două remize. Acest meci vine la momentul potrivit pentru ca madrilenii să își refacă moralul. Pronosticul pentru biletul zilei vă recomandă să jucați acest meci la handicap sau peste 3,5 goluri înscrise pentru a beneficia de un câștig mai mare.

APOEL putem spune că și-a îndeplinit obiectivul prin prezența în grupele acestei competiții. Privind adversarii oaspeții din această seară nu au speranțe prea mari nici pentru calificarea în UEFA Europa League, dar în fotbal orice este posibil. APOEL este o echipă cunoscută pentru suporterii romănii deoarece în această vară a eliminat pe Viitorul în tururile preliminare ale acestei competiții. În campionatul cipriot APOEL a disputat o singură etapă în care a obținut o victorie clară cu scorul de 4-1 în fața echipei Salamis. Oaspeții nu au niciun jucător indisponibil pentru acest joc astfel că pot alinia cel mai bun prim 11. Biletul zilei de astăzi ne poate aduce un câștig destul de consistent dacă mizezi pe ponturile indicate in articol. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig în cazul în care mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.