Biletul zilei: Juventus Torino – AS Monaco

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Juventus Torino vs AS Monaco
Juventus Torino - AS Monaco
1
1.62
X
3.75
2
5.50

Revenim în Play-off-ul Champions League cu un meci numai bun pentru biletul zilei. Astăzi vom avea o partidă foarte interesantă din toate punctele de vedere de la orele 21:45 între 2 din semifinalistele anului acesta, Juventus Torino şi AS Monaco. Italienii sunt cei ce vor porni în avantaj după ce, săptămâna trecută, au învins formaţia din principat, în meciul tur cu scorul de 0 la 2. Meciul s-a jucat pe stadionul celor de la Monaco. De această dată formaţiile se vor întâlni pe Juventus Stadium, unde monegascii speră la o minune pentru a se putea califica în finală.

Juventus, echipa gazdă a acestui meci, intră foarte încrezătoare în această partidă datorită victoriei din meciul tur ce i-a adus cu un pas mai apropae de marea finală Champions League. Defensiva echipei se află într-o formă remarcabilă, aceştia încasând doar 2 goluri în 11 partide disputate în Champions League în acest sezon. Echipa din Torino este favorită la casele de pariuri online şi totodată recomandarea noastră pentru biletul zilei. Cota de care beneficiem în cazul victoriei italienilor este de 1.62. Echipa lui Massimiliano Allegri va avea indisponibili pe Marko Pjaca şi pe Daniele Rugani însă principalele staruri sunt disponibile pentru partida din această seară.

AS Monaco este principala favorită la titlul Franţei cu 2 etape înainte de finalul sezonului. După un demers formidabil în campionat, aceştia au reuşit să ajungă şi până în semifinalele Champions League unde s-au lovit de colosul italian, Juventus. Aceştia au demonstrat în meciurile precedente că orice este posibil, eliminând echipe precum Manchester City şi Dortmund în drumul lor către semifinale, însă oare o vor face şi în această seară? Absenţi din lot vor fi Gabriel Boschilia şi Nguinda Ndiffon. Deşi aceştia au fost de multe ori favoriţii noştri şi am mizat pe ei, de aceastra dată recomandarea pentru biletul zilei sunt adversarii lor.