Biletul zilei: Real Madrid vs Atletico

Recomandarea noastră: 1

Biletul zilei Real Madrid vs Atletico Madrid Ponturi pariuri sportive pe Beturi.ro
Real Madrid - Atletico Madrid
1
1.75
X
3.75
2
5.25

Echipele ajunse în careul de ași al UEFA Champions League mai au un singur pas până să joace finala cu trofeul pe masă. Meciul dintre Real și Atletico  devenit un ’’clasic’’ al ultimilor ani în cea mai puternică întrecere intercluburi. Este al patrulea an consecutiv când cele două echipe se întâlnesc în Europa. Partida care va împărți Madridul în două va încele de la ora 21:45, pe stadionul  ’’galacticilor’’ Santiago Bernabeu. Acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei al niciunui parior, deoarece este unul dintre meciurile sezonului pentru ambele echipe.

Real Madrid vine după două victorii în ultimele două etape din Primera în care a arătat o poftă mare de gol. Gazdele de astăzi au înscris de 8 ori în cele două partide.  Ronaldo și compania au avantajul moral în fața echipei oaspete deoarece în precedentele trei întâlniri europene, au avut câștig de cauză. Două finale ale UEFA Champions League în ultimii trei ani a câștigat Real în fața lui Atletico. Pentru Zinedine Zidane va fi foarte important să nu primească gol în această seară.  Acest lucru va fi greu de realizat de către Real, deoarece în ultimele 16 meciuri oficiale, a primit minim un gol în 15 dintre ele.  Echipa lui Zizou a eliminat în sferturi pe Bayern Munchen după un meci în care a fost avantajată de arbitrii partidei. Realul pornește ca favorită și are o cotă la victorie de 1,75 foarte bună pentru biletul zilei.

După părerea multor specialiști apărarea va fi cheia acestei calificări. După cum știm ’’Cholo’’ Simeone este unul dintre cei mai buni tehnicieni în materie de organizare defensivă. Griezmann și compania vin după o victorie la scor în fața echipei Las Palmas pe care au învins-o cu scorul de 5-0. Oaspeții vor să rupă blestemul și să elimine și ei pe Real. În acest meci Simeone va adopta cu siguranță o tactică defensivă. În ultimele 12 meciuri Atletico a primit trei goluri. În ultimul meci disputat pe Bernabeu între cele 2 echipe scorul a fost 1-1. Pentru biletul zilei putem miza pe un pronostic conform căruia se vor înscrie puține goluri, deoareec eu cred că Realul va avea un meci dificil când va da piept cu apărarea oaspeților.