Biletul zilei: Atletico Madrid vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Atlético Madrid vs Real Madrid
Atletico Madrid - Real Madrid
1
2.63
X
3.60
2
2.70

Semifinalele UEFA Champions League continuă cu o partidă foarte interesantă care a devenit deja ’’clasic’’ al ultimilor ani în  cea mai puternică întrecere continentală. Această partidă va avea fluierul de start la ora 21:45. Acest meci este bun pentru a fi jucat pe biletul zilei. Real Madrid se va deplasa pe terenul Vicente Calderon, pentru meciul retur cu Atletico Madrid. Echipa ’’los blancos’’ a câștigat cu 3-0 meciul tur printr-o triplă a lui Cristiano Ronaldo.

Atletico Madrid va încerca o ’’remontada’’ istorică după înfrângerea de pe Santiago Bernabeu. Chiar dacă a pierdut cu 0-3 meciul tur, atuul echipei  lui Diego ’’Cholo’’ Simeone  este defensiva. Astăzi pentru a spera la calificare cei de la Atletico au nevoie să înscrie minim 3 goluri în poarta Realului. Meciul tur a fost unul foarte slab făcut de gazdele acestui meci. Atletico a reușit să expedieze un singur șut pe spațiul porții lui Keylor Navas.  Astăzi Griezzman și compania vor dori să se revanșeze în fața propriilor fani și să obțină cel puțin o victorie.  Cele două echipe au cote aproximativ egale pentru obținerea victoriei.  Atletico Madrid va încerca să obțină cel puțin o victorie, fiind și recomandarea noastră pentru biletul zilei. Astăzi ne bazem pe o răbufnire de orgoliu a gazdelor și cred că vor obține victoria.

Real Madrid este la 90 de minute de obținerea biletelor pentru finala de la Cardiff. Echipa lui Zizou este la adăpostul celor 3 goluri  obținut la finalul meciului tur.  Realul va încerca să ’’rupă blestemul’’ și să fie prima câștigătoare își păstrează trofeul. Oaspeții de astăzi și-au demonstrat valoarea în această primăvară europeană după ce le-a eliminat pe Napoli și Bayern Munchen. Tehnicianul oaspeților va avea două absențe foarte importante pentru meciul de astăzi. Gareth Bale și Carvajal sunt indisponibili pentru acest meci. Chiar dacă pe Real Madrid am mizat de multe ori la biletul zilei, astăzi vom merge pe o victorie a echipei lui ’’Cholo’’ Simeone.