Biletul zilei: Borussia Dortmund vs Hoffenheim

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Dortmund vs Hoffenheim Ponturi pariuri pe Beturi.ro
Borussia Dortmund - Hoffenheim
1
1.50
X
4.75
2
5.75

Meciul recomandat pentru biletul zilei de astăzi se va disputa de la orele 16:30 unde se vor confrunta două dintre cele mai bine clasate echipe din Bundesliga în momentul de faţă. Meciul se va juca pe stadionul Signal Iduna Park, stadionul celor de la Borussia Dortmund. Cele două echipe se află în topul celor mai ofensive echipe din Bundesliga, Borussia ocupând locul 2 cu 65 de goluri înscrise în acest sezon, iar cei de la Hoffenheim pe locul 3 cu 58 de reuşite, ambele fiind succedate însă de către liderul campionatului, FC Bayern Munich, ce a înscris nu mai puţin de 79 de goluri în cele 31 de partide jucate.

Dortmund, ocupanta locului 4 în campionat, loc ce duce la calificare pentru Liga Campionilor, deţine în momentul actual 57 de puncte. De menţionat este faptul că cei de la Dortmund nu au fost învinşi în acest sezon pe teren propriu, având 11 victorii şi 4 egaluri, fapt ce face mai previzibilă victoria acestora. Pentru meciul de astăzi echipa va avea câteva absente categorice : Gotze M.(Boală), Larsen J-B.(Picior rupt), Sahin N.(Accidentare gleznă), Schurrle A.(Accidentare gleznă). Există posibilitatea de a absenta şi Bartra M.(Accidentare încheietură mâna), Rode S.(Accidentare genunchi) însă vedeta acestora şi principalul marcator al echipei, Aubameyang P., va fi cel mai probabil prezent pe teren pentru biletul zilei.

Hoffenheim este actualmente clasată pe locul al 3-lea în clasamentul campionatului cu 58 de puncte, la doar un punct diferenţa faţă de adversara sa din acest meci. Aceştia vor dispune de un lot complet pentru partida de astăzi. În ultimele 5 meciuri disputate în deplasare de către cei de la Hoffenheim, aceştia au avut 3 rezultate de egalitate, o înfrângere şi doar o victorie, reuşind să dea randament mai mare pe terenul propriu. Favorită la casele de pariuri şi recomandarea noastră pentru biletul zilei este însă adversara să Borussia Dortmund ce se află într-o formă mult mai bună.